OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 21. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. november 17., péntek 14:40

2023. november 17-én megkezdte és karácsony előtt befejezi az újabb Nemzeti Konzultáció leveleinek kézbesítését a Magyar Posta.
    Budapest, 2023. november 17., péntek (OTS) - Budapesten kezdődött a Nemzeti Konzultációs levelek kézbesítése, a fővárosban élők a következő 1-2 hétben megkapják azokat. A fővárost követően vidéken ütemezetten zajlik majd a kézbesítés, az irányítószámok emelkedő sorrendjében.

    A küldemények sima levélként nem igényelnek személyes átvételt, azaz a postaládába kézbesítik a postások.

A mintegy 8 millió küldemény kézbesítése országszerte nagyjából egy hónapot vesz igénybe, azaz karácsonyig mindenki megkapja ezeket a leveleket.

Amennyiben valaki nem kap kérdőívet, annak több oka is lehet. Elképzelhető, hogy valamilyen adatbázisból letiltotta a címadatait, de az is előfordulhat, hogy valaki egyszerűen más lakcímen tartózkodik, mint ami a hivatalos személyi adat- és lakcímnyilvántartóban szerepel. Kérjük, érdeklődjön az ingyenesen hívható 1818-as kormányzati ügyfélvonalon.

A Nemzeti Konzultációban szereplő kérdésre adott válaszleveleket 2024. január 10-ig lehet díjmentesen postára adni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.