OTS Üzleti Sajtószolgálat
Információ
2024. július 14. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


OTS Üzleti Sajtószolgálat

Ha Ön egy vállalat vagy szervezet marketing- és PR tevékenységéért vagy kommunikációjáért felelős, és feladatai közé tartozik, hogy sajtóértekezletet szervezzen, közzétegye a vállalat eredményeit, bemutasson egy új terméket, ismertessen egy döntést vagy eseményt, akkor ehhez hatékony kommunikációs eszközre van szüksége.

Mi az OTS?

(original text service= eredeti szöveg szolgálat)
Az OTS Üzleti Sajtószolgálat lényege, hogy az Ön által megírt sajtóközleményt az MTI változtatás nélkül és egyidejűleg szétküldi az ügyfelei szerkesztőségi (számítógépes) rendszereibe, a hírlevél regisztrált felhasználóinak e-mail címére, és bekerül az OTS Üzleti Sajtószolgálat ingyenesen kereshető adatbázisába.
A fotót, hang- vagy videoanyagot pedig elérhetővé tesszük a felhasználók számára az OTS-honlapon.

Miért pont az OTS Üzleti Sajtószolgálat?

Az Ön OTS-közleménye közvetlenül az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszereibe kerül be, és így egyidejűleg több, mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert ér el. Igény esetén a közlemény a nemzetközi hírügynökségi hálózaton keresztül azonnal eljut a külföldi sajtóhoz is.
Megbízhatóan, gyorsan, előnyös áron.

Hogyan működik az OTS?

Ön megfogalmazza, megszerkeszti a közleményét, elkészíti vagy az MTI-vel elkészítteti az audio- vagy videofelvételeit, és eljuttatja az OTS Üzleti Sajtószolgálathoz, amely azt változtatás nélkül, egyidejűleg továbbítja előfizetőihez.
Bármilyen csatornán érkezik hozzánk közleménye - levélben, faxon, hang-vagy videokazettán vagy az interneten-, mi gondoskodunk arról, hogy késedelem nélkül a címzettekhez kerüljön.

Kik az OTS címzettjei?

Az MTI közvetlen kapcsolatban áll az országos és megyei, valamint a határon túli magyar nyelvű napi- és hetilapok; az országos, valamint regionális és helyi rádiók ;a közszolgálati televíziók és rádió, valamint az országosan vagy kábelen fogható kereskedelmi televíziók szerkesztőségeivel; valamennyi magyarországi teletext-szolgáltatóval és számos internetes tartalom-szolgáltatóval.
Az OTS Üzleti Sajtószolgálat közleményei ezek mellett az MTI-ECO (az MTI gazdasági hírszolgálata) magyar nyelvű adásának útján számos bankhoz, pénzintézethez, valamint nagyvállalathoz is eljutnak.

Az OTS Üzleti Sajtószolgálatban rejlő előnyök:
  • az Ön szövege közvetlenül a szerkesztőségi rendszerekbe kerül,
  • egyidejűleg elérhetők a megcélzott magyar és/vagy más országbeli tömegtájékoztatási eszközök,
  • a világ bármely országában elérhetővé válik a média a nemzetközi OTS-hálózaton keresztül,
  • az OTS-közlemények, fotók, hanganyagok és videók megjelennek az Interneten (http://ots.mti.hu) illetve e-mailen megkapják a regisztrált felhasználók,
  • minden közlemény bekerül az OTS Üzleti Sajtószolgálat és a Sajtóadatbank archívumába, ahonnan bármikor visszakereshető.


Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.