OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 21. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 20., csütörtök 11:37

S A J T Ó M E G H Í V Ó
    Budapest, 2023. július 20., csütörtök (OTS) - Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Kollégák! A Fővárosi Vízművek Zrt. rendkívüli sajtótájékoztatót tart 2023. július 22-én, szombaton 11 órakor az Id. Antall József rakparton (a Széchenyi rakpart 3. sz. épület előtti alsó rakpart-szakaszon).

    Téma: az Észak-pesti (rakparti) főnyomóvezeték rekonstrukciója és a főváros vízellátásának biztonsága

A vezetéképítés legnagyobb kihívást jelentő szakasza a Lánchíd lánckamrájának átfúrásával és a cső átvezetésével valósult meg.

A sajtó képviselői és a nagyközönség számára bemutatjuk azt az 1200 mm átmérőjű, 6 m hosszú, 3,5 t súlyú csövet, amelyből 380 darabot építettünk be.

A felújítás részleteit és jelentőségét Csörnyei Géza, a Fővárosi Vízművek vezérigazgatója és Tüttő Kata főpolgármester-helyettes ismerteti.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.