OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. január 24., kedd 15:15

Korcsolyázható élménypark a város szívében
    Budapest, 2023. január 24., kedd (OTS) - A Szabadság téren nyílt meg a Belvárosi Korizó, ami egyedülálló élmény minden korosztálynak.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230124_004.jpg

Úttörő módon a Korizó számos olyan lehetőséget nyújt, amire korábban nem volt példa: hullámok, ugratók, kosárpalánk, pihenőszigetek, lejtők, labdajátékok, floorball, étel-ital - és mindez korcsolyában! Mivel a pálya melegebb időjárás mellett is használható, a korcsolyázás és a játékos mozgás áldásos élettani hatásait nem csak dideregve élvezhetjük, ami különösen szerencsés a megfázásra, felfázásra hajlamos gyermekek esetében. Száraz felülete miatt nem kell aggódnunk az átázó ruhák miatt és az első lépéseket is könnyebben tehetik meg a legkisebbek a szintetikus jégen.

A pálya az autóforgalomtól távol, mégis kiváló parkolási lehetőséggel (mélygarázs a pálya alatt) bír egy impozáns park közepén. Babakocsival is kitűnően megközelíthető, mosdó, pelenkázó is a látogatók rendelkezésére áll.

A pálya a legmodernebb szintetikus jégpálya technológiával készült, így minden időjárási körülmény mellett, sportolásra alkalmas minőségben használható. A kiemelkedően környezettudatos koncepció - aminek köszönhetően, a több mint 300 fával gazdagodott bolygónk - 700 háztartás fogyasztásának megfelelő vizet spórol meg illetve havonta, illetve 15 tonna széndioxid kibocsátásától mentesíti a környezetet a hagyományos, fagyasztott jégpályákhoz viszonyítva.

A Belvárosi Korizó meghatározott időszakokban ingyenes használati lehetőséget biztosít az V. kerületi lakosoknak.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.