OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. június 3., hétfő 12:00

Iron&Smith Kft. akvizíciós közleménye
    Budapest, 2024. június 3., hétfő (OTS) - Több hónapos egyeztető tárgyalást követően 2024.05.24-én az Enger-Impex Kft. Európa legnagyobb magánkézben lévő védjegyportfólióját vette át 15 éves időtartamra.

    A birjáni székhelyű vállalkozáscsoport több tízmilliárdos forgalmát úgy kívánja gyarapítani a jövőben, hogy az Iron&Smith Ingatlan, Vagyon és Védjegy kereskedelmi Kft. nagy értékű brandjaivel bővíti portfólióját. Az átvett brandek között van a , Bounty melynek értéke az USA-ban 6,8milliárd USD-re, a Safeguard amely világszerte jelenlévő márkaként 3,2-4milliárd USD-ra becsült értéket képvisel. A Downy , ami az USA-ban a tekintélyes harmadik top márka a piacon, ahogy a Gain , amely negyedik az USA piacán ugyancsak a védjegy portfolió részét képezi. A brandek között van a népszerű, korábban az Unilever által tulajdonlót Perlux mosópor márka és a közismert DASH, ami Európa Nyugati részén még mindig piacvezető brand. A jövőben az Enger csoport forgalmazza az Africana csokoládé márkát és a Caola jól ismert Camea krémeit, az Amaril légfrissítők valamint a 28 éve a Magyar piacon lévő Mystic hajestékeket egyaránt.
A magyar vállalkozást a nemzetközileg ismert márkák forgalmazása prognosztizálhatóan a piacot meghatározó multik élvonalába emeli. Ezen cél elérése érdekében változatlan minőségi protokoll és versenyképes ár dominál majd a forgalmazás mögött.

A 100 százalékban magyar Enger Kft. 1998 óta működik kis és nagykereskedelem területén egyaránt. Megbízhatóságuknak és folyamatosan fejlesztett szolgáltatásainknak köszönhetően a 2010-es évek óta szerepelnek Pécs- Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozásokat minősítő "TOP100"-as listáján, 170 fő munkavállalót foglalkoztatva. Hozzávetőlegesen 18.000 termékkel, 5.200 partnerrel és 16 kiskereskedelmi üzlettel vannak jelen a piacon. Központi telephelyünk 5 hektáron terül el és 20.000 m2 - bővülő - raktárcsarnokkal rendelkezik.
Közel 25 éves működésüket a stabilitás és a sikeresen megvalósított fejlesztések jellemzik. Az Enger cégcsoport meghatározó szereplője az Enger-Impex Kft. sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal az ország kereskedelmi és gazdasági életében. Stratégiai cél, hogy olyan beruházásokat hozzanak a térségbe, melyekkel iránymutatást és pozitív jövőképet adhatnak ügyfeleiknek, és partnereiknek.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.