OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 31., péntek 17:15

Sorra regisztrálnak a mérnökök erre az innovatív szakmai kezdeményezésre a magyar CNC megmunkálás területén
    Budapest, 2024. május 31., péntek (OTS) - A PartsUp.io Magyarország termékfejlesztő, tervező és gyártó online közösségi platformja.

    A PartsUp célja, hogy Magyarországon a bérgyártás mellett a saját termékek tervezése, fejlesztése is erősödjön.
"Rengeteg mérnöki, technikusi kreativitással rendelkezünk. Használjuk ki, és hozzunk létre közösen fantasztikus termékeket." - hangzik a szakmai platform felhívása.

A globális SCM húzó erejét ötvözi a modern online tér és az ipar 4.0 elemekben gazdag fizikai PartsUp GYÁR kapcsolata.

A PartsUp három vonalon működik.

1. Termékfejlesztés

Az egyik vonulatban az ötletgazdák, fejlesztők, mérnökök kezdenek új projektekbe és hoznak létre termékeket, ezeket a 3D tervezett termékeket a PartsUp belistázza a termék webshopjába /www.partsup.eu/, amit nyugat Európa felé marketingez és értékesít. Rendelés esetén a PartsUp ipar 4.0 gyárában, fizikai termékekké alakítja a terveket és kiszállítja a vevőnek. A bevételből pedig jutalékot fizet a terméktervezőnek.

2. Mérnöki projektek

Konkrét mérnöki, tervezési feladatokat írhatnak ki azon partnerek, akiknek célgépeik, készülékeik vagy konkrét megbízásaikhoz van szükség mérnöki tevékenységre. A projekteket az oldalon közzé teszik és ezekre ajánlat adható.

3. A PartsUp LEGYÁRTJA!

A PartsUp GYÁR, akár meglévő műszaki rajzok alapján, akár most alakuló projektekben részt vállal gyártói oldalról. 16.000 nm-es ipar 4.0 gyárukban 2D és 3D lemez és profilmegmunkálást végez a cég. Lézervágás, CNC hajlítás, CNC forgácsolás, hegesztés, KTL, horganyzás, porszórás technológiákkal alakítják a terveket termékekké.

INKUBÁTOR GYÁR programjukban, olyan termékfejlesztő startupokat támogatnak, akiknek gondot okoz a kezdeti prototípusaik gyártásba adása ill. bevezetése a piacra.

Cégeket és magánszemélyeket egyaránt kiszolgál a gyár, akár kis mennyiségben, rövid határidővel.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.