OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. február 26., hétfő 10:51

Adatroaming aggodalom nélkül, most már minden applikációban : az eSIM innovátor 1GLOBAL a saját roaming szolgáltatását biztosítja a FinTech cégnek (1. rész)
    London, 2024. február 26., hétfő (Business Wire/OTS) - Az idegenforgalmi és pénzügyi vállalatok egyre jobban érdeklődnek az 1GLOBAL egyedi mobilkommunikációs API integrációja iránt - A roaming díjak nélküli, világszerte használható adatcsomagok hamarosan több millió európai ügyfél számára lesznek elérhetők - A FinTech csoport az ágazatban elsőként integrálja az 1GLOBAL technológiáját a bankolási applikációba - Az 1GLOBAL innovatív szolgáltatásait igénybe vevő iparágak köre tovább bővül, ahogy hamarosan több mint 30 millió európai ügyfél számára válik lehetővé a roaming ingyenes használata több mint 160 országban.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20240222292542/hu/

Az 1GLOBAL API teljes körű integrálásával a globális fintech vállalat, a Revolut immár egyszerű és gyors hozzáférést biztosít ügyfelei számára az 1GLOBAL kedvező árú globális mobilhálózatához. A felhasználó általi aktiválást követően egy beágyazott SIM-kártyát (eSIM) generálnak a mobileszköz számára.

"A felhasználók egy perc alatt telepíthetik az eSIM-et, anélkül, hogy ki kellene lépniük a Revolut applikációból.” nyilatkozta Hakan Koç, az 1GLOBAL. alapítója és ügyvezető igazgatója. "Ez az oka annak, hogy az iparágak széles körében tevékenykedő szereplők, ideértve például az idegenforgalmat, a biztosítási és a fintech ágazatot, a légitársaságokat, a VIP logisztikát és másokat, mind hozzánk fordulnak annak érdekében, hogy a konnektivitási megoldásunk integrálásával növeljék az általuk nyújtott szolgáltatások körét. "

Ahelyett, hogy egy adott országba való megérkezéskor a helyi hálózathoz való hozzáféréshez egy fizikai SIM-kártyát kéne beszerezniük, az 1GLOBAL technológiáját integráló alkalmazásokat használó ügyfelek egyszerűen beállítják az eSIM-et az eszközükön. Ezzel teljes mértékben kontrollálhatják a hálózati csatlakozásukat, beleértve az adathasználat megjelenítését. Az appot adatcsomag vásárlására is használhatják, akkor is, ha már túlléptek a kereten.

”A Revolutnál tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos az ügyfeleink számára, hogy folyamatosan csatlakozhassanak a Revolut szolgáltatásaihoz, bárhol is vannak, anélkül, hogy aggódniuk kellene az adatforgalmi keretük miatt. Az 1Global céggel partnerségben kifejlesztett Revolut eSIM egy kényelmet biztosító technológia, és a globális célközönségünk igényeihez igazítva jelentős hozzáadott értéket képvisel." tette hozzá David Tirado, a Revolut globális üzleti tevékenységért felelős alelnöke.

Az API megoldások segítségével bármely vállalat integrálhatja az 1GLOBAL technológiáját a saját ügyfeleinek kínált szolgáltatásokba. Ennek eredményeképpen az ügyfelek hosszabb ideig nem lépnek ki az applikációból, egy új bevételi csatorna jön létre, értéket teremtenek az ügyfelek számára, és növekszik a márkahűség.

A Revolut esetében az 1GLOBAL technológiáját teljes mértékben egy saját applikációba, saját márkanév alatt integrálták. Alternatív megoldásként a vállalkozások az 1GLOBAL összeköttetését kínálhatják egyszerűen egy harmadik félként vagy társult partnerként, hivatkozások (például QR-kód) segítségével, amelyen keresztül a felhasználók letölthetik az eSIM-et és az 1GLOBAL szoftvert.

" Távközléstechnológiai innovátorként létrehoztuk a saját globális telekommunikációs hálózatunkat, és eSIM-eket, és Nemzetközi Mobilelőfizető Azonosítót (IMSI) tudunk kibocsátani,” ismertette Koç. “Ez megkülönböztet minket azoktól az értékesítőktől, akik nem rendelkeznek saját hálózati infrastruktúrával, és egyszerűen az adatcsomagok viszonteladása történik .”

Az 1GLOBAL platform lehetővé teszi az applikációkat üzemeltetők számára, hogy kilenc virtuális mobilhálózat-üzemeltető (MVNO), öt nemzetközileg szponzorált roaming partner és több mint 150 összeköttetés által támogatott globális csatlakozást kínáljanak a felhasználók számára. Ez a fajta "hiperkonnektivitás", 2000 útvonallal, és a 2G-től az 5G-ig és az LPWAN-ig terjedő lefedettséggel rendelkező 350 mobilszolgáltatóval lehetetlen lenne az 1GLOBAL innovatív technológiája nélkül. (folyt.)



2024. február 26., hétfő 10:51

Adatroaming aggodalom nélkül, most már minden applikációban : az eSIM innovátor 1GLOBAL a saját roaming szolgáltatását biztosítja a FinTech cégnek (2. rész)
    London, 2024. február 26., hétfő (Business Wire/OTS) -

    
Amit az 1GLOBAL-ról tudni kell

Az 1GLOBAL gyors és biztonságos mobilhálózati csatlakozást biztosít világszerte több mint 160 országban. Az eSIM technológia zökkenőmentesen épül be a meglévő Revolut applikációba és bármely eSIM-kompatibilis mobileszközre kevesebb mint egy perc alatt telepíthető.

A 2022-ben alapított 1GLOBAL Hakan Koç, az AUTO1 Group társalapítójának és korábbi ügyvezető társigazgatójának új startup cége. Az 1GLOBAL 2006 óta működő telekommunikációs eszközcsoportot vásárolt, beleértve egy nemzetközileg elismert, GSMA-akkreditált globális mobilhálózatot. A londoni székhellyel, és lisszaboni K&F központtal rendelkező vállalat mára már 400 alkalmazottal rendelkezik 12 országban, és ebből kilencben kapott teljesen szabályozott MVNO státuszt.

www.1global.com

Amit a Revolutról tudni kell

A Revolut egy globális fintech vállalat, amely segíti az embereket abban, hogy többet hozzanak ki a pénzükből. A Revolut 2015-ben indult el az Egyesült Királyságban, pénzátutalási és valutaváltási szolgáltatásokat nyújtva. Napjainkban világszerte több mint 35 millió ügyfél használja a Revolut több tucat innovatív termékét, akik havonta több mint félmilliárd tranzakciót bonyolítanak le.

Személyes és üzleti számláinkon keresztül lehetővé tesszük az ügyfeleink számára, hogy nagyobb mértékben kontrollálhassák a pénzügyeiket, és világszerte zökkenőmentesen kapcsolatba léphessenek másokkal.

www.revolut.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.