OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 18., csütörtök 09:31

A hosszú élet kutatásával foglalkozó svájci biotechnológiai vállalat, a Timeline kulcsfontosságú tökebevonási fordulója az iparág globális stratégiai vezetői, többek között a L'Oréal és a Nestlé támogatásával
    Lausanne, Svájc, 2024. január 18., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az egészséges öregedést és a hosszú életet támogató innovatív megoldások fejlesztésében élen járó, az emberi egészséggel foglalkozó biotechnológiai vállalat, a Timeline túljegyzés mellett, 56 millió svájci frankos (66 millió USD) Series D tőkebevonási fordulót jelentett be. Ez egy jelentős mérföldkő a vállalat számára, és magában foglalja két globális iparági vezető, a L'Oréal és a Nestlé stratégiai befektetéseit is.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20240117865617/hu/

A tőkebevonási fordulót a L'Oréal Groupe stratégiai innovációs kockázati tőkealapja, a BOLD (Business Opportunities for L'Oréal Development) vezette, ami megerősítette a befektetők bizalmát a vállalat védett, az embereket hosszabb és egészségesebb élethez segítő Mitopure® technológiájában. A több mint 15 évnyi kutatás eredményeire támaszkodó technológia klinikailag bizonyítottan a sejtek élettartamát növeli meg oly módon, hogy helyreállítja és megújítja a sejtek belső erőműveit, a mitokondriumokat. Az optimális mitokondriális működés elengedhetetlen a sejtek energiájának fenntartásához, ami pedig az izomerő kifejtéséhez, az észleléshez, az immunrendszer működéséhez, a bőr vitalitásának megőrzéséhez és más fontos funkciók működéséhez szükséges. Az egészség megőrzéséhez tehát széles körű megközelítést biztosít.

Az iparági vezetők támogatását és az összegyűlt összeget arra fogjuk felhasználni, hogy a Timeline-ból vezető, a hosszú életet támogató, egészségmegőrző márkát építsünk oly módon, hogy a tudományt, a termékeket és a piacokat kiterjesztjük az élelmiszer- és a szépségiparban, valamint az egészségügyi ágazatban.

"Ez a stratégiai együttműködés tükrözi azt az áttörő, többdimenziós megközelítést, amelyről mindig is hittük, hogy szükséges ahhoz, hogy jelentős lépéseket tegyünk a hosszú és egészséges élet megőrzése érdekében" - mondta Patrick Aebischer, a Timeline társalapítója és elnöke. "Szeretném megköszönni a L'Oréalnak, a Nestlének és régi befektetőinknek, hogy elkötelezettek a legmagasabb szintű tudományban gyökerező, a hosszú életet támogató megoldásaink iránt."

"A hosszú élet alatt azt értjük, hogy tovább élünk egészségesen, és a L'Oréal egy évtizede dolgozik azon, hogy megértse és előre jelezze, mit is jelent ez a szépségápolás szempontjából" - mondta Barbara Lavernos, a L'Oréal kutatásért, innovációért és technológiáért felelős vezérigazgató-helyettese. "A hosszú élet a szépség új meghatározása, amely a különböző tudományágak metszéspontjában áll, kezdve a biológiai markerek dekódolásától a külső kitettség elemzéséig. Befektetésünk a Timeline-ba izgalmas, hiszen lehetőséget ad arra, hogy a hosszú élet legfőbb jellemzőit a bőr- és szépségápolásba is átültessük."

"A Nestlé 2019 óta a Timeline befektetője, és még mindig lenyűgöz bennünket ez a csapat. Továbbra is hiszünk abban, hogy egyre több lehetőséget tartogat a Mitopure technológia a táplálkozás terén is, elősegítve az egészséges öregedést" - mondta el Anna Mohl, a Nestlé Health Science, elnök-vezérigazgatója. "Nagyön örülünk annak, hogy a L'Oréal befektetőként és stratégiai partnerként csatlakozott hozzánk, új magasságokba emelve ezt a technológiát és kibővítve alkalmazási területét."

Amit a Timeline-ról tudni érdemes:

A Timeline (az Amazentis leányvállalata) az egészségtudományban tevékenykedő svájci úttörő vállalat, amely elkötelezett amellett, hogy korszakalkotó, klinikailag igazolt, szabadalmazott, Mitopure® nevű összetevőjével forradalmasítja a hosszú élettartam kutatásával foglalkozó iparágat. A Timeline a sejtszintű egészség átfogó megközelítését kínálja, és a Mitopure előnyeit a következő generációs táplálékkiegészítőibe és a helyi bőrgyógyászati termékeibe építi be. Az öregedés kutatásában szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatával a Timeline arra törekszik, hogy kitolja az emberi egészség határait, és hozzájáruljon egy olyan jövőhöz, amelyben mindenki hosszabb és egészségesebb életet élhet. A vállalat mögött több mint 15 évnyi, kiváló tudósok által végzett kutatás, több klinikai vizsgálat és több mint 50 szabadalom áll. A Nestlé Health Science 2019 óta a vállalat befektetője. További információk találhatók a következő weboldalon: www.timelinenutrition.com.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20240117865617/hu/

Kapcsolat
Sajtókapcsolat:
Chris Rinsch, a Timeline elnöke és társalapítója
Federico Luna, a Timeline marketing igazgatója
press@timelinenutrition.com


Forrás: Timeline


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.