OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. december 14., csütörtök 10:00

Új nevek a 2024-es SopronFest-en!
    Budapest, 2023. december 14., csütörtök (OTS) - Ünnepi megnyitó Demjénnel, Kraak & Smaak, Csík Zenekar és Necc Party a Fő téren, Sigma a Lővérekben, Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs exkluzív podcastje a Liszt Központban, Gianni, a Kistücsök Étterem és Szabi a Pék soproni vendéglátóhelyeken. Sok-sok új programmal bővült a 2024-es SopronFest kínálata. A Hűség Napja alkalmából egy napig kedvezményes áron vehetnek páros bérletet a soproniak - jelentette be Farkas Ciprián, polgármester. A kedvezményes jegyek és bérletek karácsony előtt még elérhetők.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231214_001.jpg

A Hűség Napján újabb programokról adott hírt a SopronFest. A Fő téren 2024. május 12-én Demjén Ferenc koncertje nyitja meg az ünnepi programsorozatot. Ugyanezen a napon a Liszt Központban délután Fábry Sándor nevetteti meg a közönséget, majd a Telekom PodcastFest kiemelt és exkluzív eseményeként Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs közösen áll színpadra és ugyanitt elindulnak a SopronFest ART programjai is.

A SopronFest Fő téri színpada egész héten ingyenes koncertekkel várja a közönséget. A Lővérekben zajló koncertsorozat előestéjén, május 16-án egy olyan zenekarral találkozhatunk, amely hosszú idő után lép újra színpadra és amely több generáció számára meghatározó. A csapat neve csak januárban lehet nyilvános, de az már publikus, hogy utánuk a Necc Party csapata indítja a napot a Tűztorony tövében.

Ugyanitt lép fel a SopronFest warm-up-napok keretében a Csík zenekar, a gyerekeket Kovácsovics Fruzsina várja, vasárnap pedig napközben Metha és a Secret Factory programja után a holland Kraak & Smaak zenekar koncertezik.
Újabb nemzetközi sztárral is bővült a Lővérek kínálata a SopronFesten: a Bladerunnaz csapatával érkezik a brit drum& bass dj páros, Sigma.

Megérkeztek az első hírek a SopronFest gasztronómiai programjairól is. A szervezők célja, hogy 10 napon át ismert séfekkel és a hazai gasztronómia népszerű alakjaival találkozhasson a közönség a legjobb soproni vendéglátóhelyeken. Reggeli, ebéd, vacsora és persze számos előadás és beszélgetés a Sopron Gourmet keretében. Az Erhardt Étterem vendége lesz a balatonszemesi Kistücsök csapata, a Fórum Pizzériában Gianni várja az olasz konyha szerelemeseit, a Harrer Csokigyárba pedig Szabi a Pék érkezik.

A SopronFest programjaira karácsony előtt kedvezményesen lehet jegyet és bérletet váltani. "December 14-e, vagyis a Hűség Napja Sopron legfontosabb ünnepe. A SopronFesttel egy újabb ünnepel bővül a kínálat, egy olyan programsorozattal, amelyre rengetegen készülnek, hónapokon át és amely a helyieket és a fesztiválozó turistákat is megmozgatja. A Hűség napja alkalmából egy napig kedvezményes áron vehetnek páros bérletet a soproniak."  - mondta el Farkas Ciprián, Sopron polgármestere. Ez a lehetőség 250 páros bérlet vásárlásánál lehetséges, december 14-én éjfélig.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.