OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. december 13., szerda 09:15

Szemvizsgálattal és ingyen szemüveggel segít az Optic World Exclusive
    Budapest, 2023. december 13., szerda (OTS) - A Lámpás '92 Alapítvány lakóotthonaiban élő, értelmi sérült felnőtteknek segít új kezdeményezésével az Optic World Exclusive. A tisztánlátás szakértője ingyenes szemvizsgálatot és ha szükséges, szemüvegeket ajánlott fel számukra.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231213_001.jpg

December ötödikén különleges vendégek érkeztek az Optic World Exclusive egy dunakeszi bevásárlóközpontban található üzletébe: a Lámpás '92 Alapítvány által segített, 3 értelmi sérült felnőtt látogatott el hozzájuk, akiket elkísért Rákóczi Feri is, az ismert rádiós műsorvezető is. Ők voltak az elsők, akiknek megvizsgálták a látását abból a mintegy 100 emberből, akik részt vehetnek az idén 30 éves, országszerte 60 üzlettel rendelkező optikai üzlethálózat új kezdeményezésében. Az ingyenes vizsgálatok alapján az eddig is szemüveget viselő vendégek számára új szemüveget kellett készíteni, amit az Optic World Exclusive szinten térítésmentesen biztosított számukra.

A program következő részében, 2024. januárjában és februárjában a Lámpás '92 Alapítvány több lakóotthonát - a valkóit, a gödit és a csömörit - is felkeresik a vállalat munkatársai, akik helyben vizsgálják majd el az ott élő, értelmi sérült felnőttek látását. Akinek az eredmények alapján szüksége van új szemüvegre, annak az Optic World Exclusive ingyenesen biztosítja azt.

A Lámpás '92 Alapítvány lakóotthonaiban élők közül sokan dolgoznak, kézműves termékeket, ékszereket készítenek. Ahhoz, hogy ezt a munkát végezhessék fontos, hogy lássák azt, amivel dolgoznak, és ezzel a következő időszakban az Optic World Exclusive kezdeményezésének köszönhetően nem lesz probléma.

Rákóczi Feri régóta szívügyének érzi a Lámpás '92 Alapítvány által segített emberek támogatását.

"Valamivel több, mint 10 éve próbálom segíteni az alapítvány munkáját és ezen idő alatt már összeforrtam a kis Lámpikkal. Születésem óta én is szemüveg viselésére szorulok, így teljes szívből át tudom érezni, hogy mennyivel könnyebb az élet egy megfelelő látásjavító eszközzel. Minden segítségnek örülünk, azoknak pedig különösen, melyek komfortosabbá teszik az ellátottak mindennapjait. Nagyon köszönjük a segítséget az Optic World Exclusive-nak!"

"Hiszünk abban, hogy a jó látás mindenkinek jár, és nagyon örülünk annak, hogy a magunk módján segíteni tudunk a Lámpás '92 Alapítvány lakóotthonaiban élőknek. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen fontos számukra az a munka, amit végeznek és büszkék vagyunk arra, hogy ez a kezdeményezésünk lehetőséget teremt számukra, hogy még hosszú ideig, örömmel és jó látással folytassák az alkotótevékenységet" - mondta el a program kapcsán Terdik-Isai Ivóna, az Optic World Exclusive marketing menedzsere.

A magyar családi tulajdonban lévő optikai üzletlánc az országban különlegesen nagynak számító termékportfólióval rendelkezik látásjavító szemüvegekből és napszemüvegekből. A több mint 300 főt foglalkoztató vállalkozás folyamatosan törekszik a fejlődésre, ennek jegyében idén megújította az Aréna Mallban található üzletét, amely nagyobb alapterületen és egy különleges, az exkluzív márkák szemüvegeit bemutató részleggel várja a vásárlókat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.