OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. november 24., péntek 16:00

A TcT HUNGARY nyert az MBH Bank egységesített ügyfélkapcsolati rendszerének tenderén
    Budapest, 2023. november 24., péntek (OTS) - Véget ért az MBH Bank több hónapig tartó, az új ügyfélkapcsolati központjának kiépítéséről szóló tender elbírálási szakasza.

    Az MBH Bank a három korábbi tagbank (MKB Bank, Budapest Bank, Takarék Bank) egyesüléséből származó, eddigi különálló rendszerei helyett egy új, az ország legnagyobb és legmodernebb ügyfélkapcsolati központjának megépítését irányozta elő. Az új rendszernek 2025-ig kell szakaszosan elkészülnie, negyedévente új csatornák és területek bevonásával. Képesnek kell lennie a mintegy 1200 felhasználó egyidejű kiszolgálására, valamint támogatnia kell a létező összes ügyfélszolgálati csatornát.

A kiválasztási folyamatban együttesen több szakmai és pénzügyi szempont került mérlegelésre, amelyeket a szakértők és a jövőbeli felhasználók teljeskörűen megvizsgáltak az indulóknál.

A pályázaton részt vettek a világ vezető Contact Center megoldás szállítói (pl. Avaya, Genesys) is, melyek közül az MBH vezetés objektív szempontrendszer alapján a TCT Hungary Kft-t választotta ki.

A TCT Hungary Kft. 1995-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, amely több hazai bank és biztosító Contact Center rendszerének szállítója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.