OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. november 8., szerda 11:15

A Mary Kay Ash Alapítvány immár öt éve meghatározó szerepet játszik a rákkutatás jövőjének alakításában partnerségben az UT Southwestern Medical Centerrel
    Dallas, 2023. november 8., szerda (Business Wire/OTS) -  A Mary Kay Ash Alapítvány (https://marykayashfoundation.org/), amely évtizedek óta vezető szerepet tölt be a nőket érintő rákos megbetegedések gyógymódjának kutatásában, és a Dallasban (Texas) található UT Southwestern Medical Center (https://www.utsouthwestern.edu/), az ország egyik legnagyobb akadémiai orvosi központja a Nemzetközi Posztdoktori Ösztöndíjasok Rákkutatási Programjának (https://newsroom.marykay.com/media/the-mary-kay-foundation-and-ut-southwestern-partner-to-end-cancers-impacting-women-globally/) öt éve tartó sikerét ünnepli. Az UT Southwestern Medical Center Harold C. Simmons átfogó rákkutató központjában működő ösztöndíj a Mary Kay Ash Alapítvány által támogatott, kétéves posztdoktori program.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20231107630396/hu/

A 2019-ben létrehozott program célja, hogy a saját területükön példaértékű nemzetközi kutatókat toborozzon, akik nemcsak rendkívül értékes tapasztalatot szerezhetnek, de mentorálást és visszatérési ösztöndíjat is kapnak, hogy hazájukban folytathassák tevékenységüket – a megszerzett tudással és tapasztalattal.

Eddig 13 kiváló posztdoktori kutatót vettek fel a programba Brazíliából, Kínából, Németországból, Mexikóból, Szingapúrból, Spanyolországból és Portugáliából, akik közül heten már sikeresen befejezték a programot, hatan pedig aktívan dolgoznak kutatási projektjükön Dallasban. Mindannyian nagy mértékben hozzájárultak jelentős kutatási publikációkhoz.

„A Mary Kay Ash Alapítvány és az UT Southwestern Medical Center már több mint két évtizede dolgozik együtt elkötelezetten a nőket érintő rákos megbetegedések gyógymódjának megtalálásán” – mondta Michael Lunceford, a Mary Kay Ash Alapítvány igazgatótanácsának elnöke. „Partnerségünk révén továbbra is kulcsfontosságú innovációkkal gazdagodik a rákkutatás élvonala, mivel elhárítja az akadályokat és ösztönzi a határokon és az egész világon átívelő információcserét. Ezek az eredmények a globális szintű megosztásnak köszönhetően a világ minden pontján hatást gyakorolnak a nőkre.”

Dr. Jerry Shay, sejtbiológia professzor és az UT Southwestern Medical Centerben a The Southland Financial Corporation geriátriai tanszékvezetőjének szakértő irányításával a program folyamatosan toborozta a kivételes jelölteket, így biztosítva a különböző földrajzi területekről érkező, magasan képzett személyek részvételét. A legutóbbi toborzás során két kiemelkedő tudós került be a programba: Debora Andrade Silva, Ph.D., a brazíliai Sao Pauló-i Egyetemről, és Quan Wang, Ph.D., a kínai Sanghaj Jiao Tong Egyetemről.

„Nagyra értékeljük, hogy a Mary Kay Ash Alapítvány folyamatosan támogatja az UT Southwestern Medical Centert és a rákkutatás jövőjét. Az alapítvány segítségével a legjobb nemzetközi jelöltek kerülnek hozzánk, akik korszerű létesítményeinkben tapasztalt mentorokkal dolgozhatnak együtt, és jelentős mértékben előmozdíthatják a kutatásokat” – mondta Dr. Jerry Shay. „A globális posztdoktori ösztöndíj lehetőséget ad a rákkutatás tehetséges tudósainak, hogy a rákkutatás legkorszerűbb módszereivel kutassanak az UT Southwestern Simmons rákkutató központban és hazájukban egyaránt.”

A Mary Kay Ash Alapítvány büszke arra, hogy továbbviszi az örökséget, amellyel a világot biztonságosabbá és egészségesebbé hellyé teszi a nők és családjaik számára.

Kapcsolat:
Mary Kay Ash Alapítvány
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Ash Foundation
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.