OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. november 2., csütörtök 13:07

Hat évtizedes elkötelezettség: A Mary Kay részletes jelentése a fenntarthatóság kritikus területeiről
    Dallas, 2023. november 2., csütörtök (Business Wire/OTS) - A "Különleges jelentés a fenntarthatóságról 2023" kiemeli a globális szépségápolási márka 60 évet átfogó környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatósági hatását - A Mary Kay Inc. a vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás globális szószólója közzétette "Különleges jelentés a fenntarthatóságról 2023" című kiadványát, amely részletesen bemutatja a márka rendíthetetlen elkötelezettségét a nők életének gazdagítása és a mindenki számára biztosított fenntartható jövő iránt. Az ikonikus szépségápolási márka 60. évfordulójára emlékezve a Mary Kay büszke arra, hogy kulcsfontosságú szereplőkkel együtt egy globális koalíció tagja lehet, továbbá, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének Fenntartható Fejlődési Céljaihoz igazodva halad a fejlődés útján a környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóság kritikus területein.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20231101004671/hu/

"A fenntarthatóság esetünkben nem csak egy divatos szó - márkánk egészét átszövi" - mondta el Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője. "Miközben az idei évben elért eredményeinket ünnepeljük, határozottan kiállunk a küldetésünk mellett. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy még nagyobb felelősséget vállaljunk gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi döntéseinkben, biztosítva, hogy a Mary Kay öröksége ne csak a nők szerepének megerősítését, de közös otthonunk megőrzését is jelentse."

A gyorsan változó világban a Mary Kay a változások élén jár, rendíthetetlenül támogatva a nők ügyét, miközben felismerte hatalmas erejüket a globális gazdaságunk alakításában és a fenntarthatósági törekvésekben elért jelentős változások tekintetében. A 2023-as jelentés kiemeli a női kezdeményezéseket világszerte:

Környezeti fenntarthatóság
     -    Alapvető és nagy értékű erőforrás: a víz
     -    A nők szerepvállalása a természetvédelemben
     -    A nők szerepe az óceánok helyreállításában

Társadalmi fenntarthatóság
     -    Tudományos arculatváltás a világban
     -    A női vállalkozások lehetőségeinek maximális kiaknázása
     -    Rózsaszín és hatalommal bír
     -    Vezető szerep a női rákkutatásban

Gazdasági fenntarthatóság
     -    Sokszínűség és befogadás: A termékinnováció fő mozgatórugói
     -    Több millió női vállalkozó támogatása világszerte
     -    Úttörő szerep a nemek közötti egyenlőség kutatásában az algoritmusok és a mesterséges intelligencia területén

A jelentés követi a Mary Kay 2020-2022-es fenntarthatóságról és társadalmi hatásról szóló jelentését, amely a fenntarthatóság három - gazdasági, környezeti és társadalmi - pillérét járja körül. Ha többet szeretne megtudni a Mary Kay globális fenntarthatósági stratégiájáról, kattintson ide - https://marykayglobal.com/sustainability/.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231101004671/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.