OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. október 17., kedd 09:12

Dobj be Te is egy ajándékot a FoxPost automatába!
    Budapest, 2023. október 17., kedd (OTS) - 5000 nélkülöző kisgyermek ünnepe válik boldogabbá Mikulástól karácsonyig, segíts Te is!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231017_001.jpg

A karácsonyi ünnepek idején 5000 nélkülöző / betegségből lábadozó kisgyermeknek juttat a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata játékokat. A sikeres jótékonykodáshoz Rád is szükség van, segítsd felesleges, de még jó állapotú játékaiddal az ünnepi jótékonysági adományozást!

A felajánlások célba juttatását 2023. október hónapban a FoxPost segíti, így díjmentesen feladhatod azt! Egy ember így több alkalommal is segíthet!

Szedd össze otthon a még jó, de már nem használt - játékokat (kártyát, plüsst, lego-t, társasjátékot), - írószert (ceruzát, filcet, tolltartót, festéket, gyurmát), - mesekönyvet, gyermekregényt, színezőt, - hangszert, logikai dolgokat, és az ország bármelyik FoxPost automatáján keresztül 2023. októberében juttasd el a Bohócdoktoroknak.

Bővebb infók a jótékonyságról a www.bohocdoktor.com és a www.foxpost.hu oldalakon érhetők el.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.