OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 16., hétfő 08:42

Új PR Ügynökség a Magyar Cégek, Startupok Nemzetközi Sikeréért
    Eger, 2023. október 16., hétfő (MTI) - Az új ügynökség a külföldi márkaismertség költséghatékony erősítésében segíti a magyar vállalatokat.

    A közelmúltban útjára indult a Power Prose PR, egy innovatív kommunikációs és PR ügynökség, mely kifejezetten azon magyar vállalkozások, startupok számára nyújt támogatást, melyek a nemzetközi porondon szeretnének magas minőségű, innovatív termékeikkel kiemelkedni és láthatóvá válni.

A Power Prose PR az earned media, a paid media és a keresőoptimalizálás (SEO) eszközeivel segíti a magyar vállalatokat a globális piacon való érvényesülésben. Az ügynökség a nemzetközi earned media egyik hazai szakértőjeként egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a külföldi újságírókkal, bloggerekkel, influenszerekkel való kapcsolattartás terén.

Kapcsolat
Power Prose PR
Csörghe Ádám
Tel: +36-20-528-9149
Email: adam.csorghe@powerprose.hu
Web: www.powerprose.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.