OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. március 16., csütörtök 10:29

A Fővárosi Csatornázási Művek sajtómeghívója
    Budapest, 2023. március 16., csütörtök (OTS) - Tisztelt Szerkesztő Asszony / Úr!    - A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) Zrt. idén nemcsak a Víz Világnapja (március 22.), hanem Budapest egyesítésének 150. évfordulója alkalmából is várja az érdeklődőket szennyvíztisztító-telepi nyílt napjain.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230316_001.jpg

A nyílt napokra előzetesen lehetett regisztrálni. Nagy örömünkre mind az iskolai, mind a lakossági nyílt napunkra minden hely elkelt. Közel 4500 lakost és diákot fogadunk a rendezvénysorozaton, amelyen lehetőséget adunk az érdeklődőknek arra, hogy közvetlen közelről szemléljék meg a modern szennyvíztisztítás folyamatát. Ez a társadalmi szemléletformáló kampány nem csupán ismeretterjesztő jellegű, hanem azt is igyekszik tudatosítani a látogatókban, hogy a csatornarendszer tisztán tartása közös érdekünk.
Az utóbbi években egyre jobban elterjedő, egyáltalán nem, vagy csak nagyon sokára lebomló törlőkendők a csatornába kerülő zsiradékokkal találkozva, rekordméretű és rekord gyorsasággal kialakuló zsírdugókat képeznek. Az így kialakuló üzemzavarok száma jelentősen megnövekedett. A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) munkatársai nap mint nap küzdenek a zsíros törlőkendők okozta ún. kócok felszámolásáért, annak érdekében, hogy a naponta keletkező kb. 500 ezer m3 szennyvizet folyamatosan és zavartalanul elvezessék.

A helyes csatornahasználatot ismertető és a tisztítás folyamatát bemutató látogatásra ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.

A média munkatársait - előzetes egyeztetés után - a nyílt napok bármelyikén, a következő időpontokban és helyszíneken várjuk:

Lakossági nyílt nap:     2023. március 18., 9-től 15 óráig
Helyszíne:            Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep

Iskolai nyílt napok:    2023. március 20-21., 9-től 15 óráig
Helyszínei:            Észak-pesti Szennyvíztisztító Telep
(1044 Budapest, Tímár u. 1.) és
                 Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep
                 (1238 Budapest, Meddőhányó u. 1.)

Bízunk benne, hogy elfogadják meghívásunkat és tudósítanak az eseményről!

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
PR-iroda

További információ és képek:
Bátori Marianna kommunikációs vezető,
tel.: 459-1697, elektronikus levél: pr@fcsm.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.