OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 27., péntek 13:30

A RevitaLash® Cosmetics újabb hatalmas győzelmet aratott a hamisítók elleni perben
    VENTURA, Kalifornia, 2023. január 27., péntek (Business Wire/OTS) - A szövetségi bíróság újabb hatalmas győzelmet ítélt oda az Athena Cosmetics, Inc. javára (amely a RevitaLash® Cosmetics anyavállalata) a hamisított termékeket árusító AMN Distribution, Inc. és Moishe Newman elleni harcban.

    Ez az ügy felhívja a figyelmet a vádlottak BrushExpress nevű weboldalára, valamint számos eBay-üzletre és más online piacterekre, amelyeket különféle álnevekkel üzemeltetnek. A szövetségi bíróság egy korábbi ítéletében megállapította, hogy az alperesek hamisítással járó védjegybitorlást követtek el, és megszegtek egy egyezségi megállapodást, amelyet akkor írtak alá, amikor az Athena először érte őket hamisított termékek értékesítésén.

Ebben a legutóbbi ítéletében a bíróság több mint 1,1 millió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezte a vádlottakat az Athena Cosmetics javára. A bíróság egyebek mellett megállapította, hogy a vádlottak jelentős kárt okoztak hamis áru értékesítésével és az egyezségi megállapodás megszegésével.

„Örülünk, hogy a szövetségi bíróság elismerte a hamisított termékek által okozott jelentős kárt, valamint azt, hogy az alperesek mind a szellemi tulajdonunkat, mind pedig a fogyasztók biztonságát nyilvánvalóan figyelmen kívül hagyták” – nyilatkozta Michael Brinkenhoff, M.D., az Athena Cosmetics, Inc. vezérigazgatója. „Az Athena Cosmetics továbbra is meg fog tenni minden szükséges lépést márkánk védelmében és annak biztosítására, hogy a fogyasztók bízhassanak abban, hogy eredeti RevitaLash Cosmetics termékeket vásárolnak, amelyek az ígéretnek megfelelő teljesítményt nyújtják.”

A hamisított RevitaLash® Cosmetics termékek azonosítása nehéz lehet, mivel ezek az utánzatok az ügyes kidolgozás miatt gyakran igazinak tűnnek. A kulcsfontosságú részletek, például a hiányzó zsugorfólia, a szúrós szagok, az elszíneződött vagy ragadós termékösszetétel, a sérült/lejárt dobozok (vagy a dobozok hiánya) és a hiányzó készlet-ellenőrzési számok ellenőrzése segíthet megállapítani, hogy egy adott termék eredeti-e vagy sem. Ezenkívül ügyelni kell az elírásokra, amelyek gyakran hamis tételre utalhatnak. Az Ön biztonsága és nyugalma érdekében a legjobb, ha közvetlenül a revitalash.com oldalról vagy egy hivatalos viszonteladótól vásárol. Ha bármilyen kétsége vagy gyanúja támadna vásárlása hitelességével kapcsolatban, vagy ellenőrizni szeretné, hogy a viszonteladó hiteles terméket kínál-e, kérjük, forduljon a RevitaLash® Cosmetics ügyfélszolgálati csapatához a 877-909-5274 telefonszámon vagy a customercare@revitalash.com e-mail címen.

Amit a RevitaLash® Cosmetics-ről tudni érdemes
A RevitaLash® Cosmetics világelső a korszerű szempilla-, szemöldök- és hajszépítő termékek fejlesztésében. A 2006-ban alapított kollekció tartalmazza a díjnyertes RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner szempilla kondicionálót és a RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner szemöldök kondicionálót, és több mint 70 országban kapható orvosi rendelőkben, gyógyfürdőkben, szalonokban, online és speciális kiskereskedőknél. Az Eternally Pink® küldetésével a RevitaLash® Cosmetics non-profit mellrák-kezdeményezések támogatója, bevételének egy részét kutatási és oktatási kezdeményezésekre fordítja, és egész évben – nem csak októberben – támogatja a mellrákban szenvedő betegek közösségét. További információért látogasson el a www.revitalash.com oldalra. [A RevitaLash® Advanced és RevitaLash® Advanced Sensitive nem kaphatók Kaliforniában]

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.


Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230126005050/hu/

Kapcsolat:
Behrman Communications / revitalash@behrmanpr.com

Forrás: RevitaLash Cosmetics

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.