OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 21. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 12., csütörtök 09:30

Január 11-én kezdődött a Spanyol Szuperkupa elődöntője Rijádban
    Rijád, Szaúd-Arábia, 2023. január 12., csütörtök (Business Wire/OTS) - Rijád, Szaúd-Arábia fővárosa immár harmadik alkalommal rendezi meg a 2023 Spanyol Szuperkupát. A január 11. és 15. 2023 között a rijádi King Fahd stadionban tartott bajnokságon négy csapat (Real Madrid, Barcelona, Valencia és a Real Betis) fog összecsapni egymással. Az esemény a Sportminisztérium által kerül megrendezésre a 2. Diriyah Season elnevezésű sportrendezvény részeként.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005868/hu/

Január 11-én a spanyol labdarúgó-bajnokság bajnoki címét megszerző Real Madrid játszott a Valenciával, csütörtökön, január 12-én a spanyol kupagyőztes Real Betis csap össze a rivális Barcelonával, majd a két mérkőzés győztesei vasárnap, január 15-én küzdenek meg a Spanyol Szuperkupa elnyeréséért. Mindhárom meccsre rijádi idő szerint esete 10-kor kerül sor.

Három csapat, a Real Madrid, a Valencia és a Real Betis tegnap érkezett meg a rijádi King Khalid nemzetközi repülőtérre, a negyedik csapat, a Barcelona érkezése pedig ma estére várható.

A Spanyol Szuperkupát Szaúd-Arábia első alkalommal 2020-ban rendezte meg Dzsidda városában, ahol a döntőben a Real Madrid legyőzte az Atletico Madrid csapatát. A második bajnokság megrendezésére 2022-ben került sor Rijádban, ahol ismét a Real Madrid vitte el a trófeát az Athletic Bilbao legyőzése után.

Ennek a jelentős eseménynek a Szaúd-Arábiai Királyság a Sportminisztérium által rendezett 2022. évi Diriyah Season elnevezésű sportrendezvény részeként ad otthont, amelynek célja a Szaúd-Arábia által 2030-ra felvázolt jövőkép (Kingdom's Vision 2030), valamint az Életminőség program egyik célkitűzésének teljesítése azáltal, hogy a leglátványosabb és legnagyobb nemzetközi sportesemények megrendezésével és lenyűgöző programokkal nagyszerű élményt nyújtson a Diriyah Season vendégei számára.

*Forrás: AETOSWire

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005868/hu/

Kapcsolatok
Sara Alghamdi - ügyvezető igazgató
sara.alghamdi@squidnomad.com

Forrás: Saudi Arabia Ministry of Sport


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.