Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
|
|
|
2019. május 23., csütörtök 10:46 |
Az Adexgo Kft. és a Szent István Egyetem "új típusú takarmány-kiegészítő fejlesztése az állatok termelési mutatóinak javítására" címmel közös nemzetközi projektben vesz részt |
|
Budapest, 2019. május 23., csütörtök (OTS) - A román Avicola Lumina cég vezetésével az Adexgo Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a gödöllői Szent István Egyetem, valamint további 3 román partner (2 gazdasági vállalat és egy Kutató Intézet) Konzorciumi formában pályázatot nyert a nemzetközi EUREKA Danube programban. A hazai résztvevők a projektben vállalt feladataik megvalósításához "Az EUREKA Programban való magyar részvétel támogatása (EUREKA_16)" című pályázaton összesen 50 458 810 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültek a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból. |
A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő internetcímen: http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190523_001.jpg http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190523_002.jpg
Az "Új típusú takarmány-kiegészítő fejlesztése az állatok termelési
mutatóinak javítására" című nemzetközi pályázat fő célja új,
innovatív takarmány-kiegészítő termék létrehozása főként
baromfitenyésztő vállalatok részére. A kifejlesztésre kerülő termék
fermentációs úton előállított, mikroelemmel (cinkkel) dúsított
élesztő és ipari melléktermékként keletkező növényi és gomba eredetű
polifenolokat tartalmazó élesztő biomassza keverékének
felhasználásával jön létre.
-------------------------------------------------------------------
Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók
a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül
felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett
anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget,
rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti
szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI
által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a
felelős. © Copyright MTI nonprofit Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a
(06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus
levelező címen kaphat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|