OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 26., csütörtök 09:30

Meghívó - A Lyme kór új terjesztői és új kórokozói!
    Budapest, 2018. április 26., csütörtök (OTS) - Új kórokozókat terjeszthetnek a hazai kullancsok és szúnyogok, készüljön fel időben!

    
A MAGYAR KULLANCSSZÖVETSÉG EGYESÜLET TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÖNT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRA

AZ ESEMÉNY HÁZIGAZDÁJA: med.vet. Dr. Kapiller Zoltán, a Magyar Kullancsszövetség elnöke

Regisztráció és a regisztrációs csomagok átvétele 10:00-től

AZ ESEMÉNY IDŐPONTJA: 2018. május 3. (csütörtök) 10:30 AZ ESEMÉNY HELYSZÍNE: Margitszigeti Víztorony H-1007 Budapest, Margitsziget

ELŐADÓINK:
Dr. Kapiller Zoltán, a Magyar Kullancsszövetség elnöke - A Lyme kór új terjesztői és új kórokozói
Monspart Sarolta, tájfutó világbajnok sokszoros magyar bajnok - A prevenció a legfontosabb!
Czikoráné Szabó Éva, a Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány elnöke - A Lyme-kór megélése!

A MEGJELENÉSÉRE FELTÉTLENÜL SZÁMÍTUNK!
A rendezvény végén Dr. Kapiller Zoltán a Magyar Kullancsszövetség elnöke a BIO-HERB Kft. által felajánlott nagy értékű szúnyog- és kullancs prevenciós ajándék csomagját adja át a sajtótájékoztatón a Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány részére, támogatva ezzel az Alapítvány kullancsok - és szúnyogok elleni munkáját.
A sajtótájékoztató végén teszteljük együtt a margitszigeti kullancsokat, Dr. Kapiller Zoltán elnök úr megtartja az immár hagyományos margitszigeti kullancsvadászatát.

KÉRJÜK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT JELEZZE AZ info@daylightmedia.hu e-mail címen, vagy a 06 70 326 3302-es telefonszámon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.