OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2015. június 11., csütörtök 13:41

Sajtómeghívó - Új startup oktatási platform magyar-amerikai közös fejlesztésben!
    Budapest, 2015. június 11., csütörtök (OTS) - Egy jó tanár és az oktatás megváltoztatja az emberek életét. Hisszük, hogy innovatív tudásbázisunkkal forradalmasítjuk az oktatást, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen bárhol és bármikor. Élj Budapesten, San Franciscóban vagy akár Katmanduban velünk megszűnnek az idő és távolság adta nehézségek.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150611_004.jpg

Fiatal startup cégként célunk, hogy a magyar tanárokat és trénereket összehozzuk bolygónk minden pontjáról érkező és tanulni vágyó diákokkal. Jöjjön el sajtótájékoztatónkra és építsük együtt az oktatás jövőjét!

Az esemény helyszíne: Magyar Tudományos Akadémia, Kodály terem
Az esemény időpontja: 2015. június 16. (kedd) 11:00

Előadók:

Bodnár Zsigmond az iTeach.word tulajdonosa, COO
Jean-Pierre Guittard az iTeach.word alapító tulajdonosa, COO
és az iTeach.word alkotói a Magyar fejlesztők csapata

Az eseményt követően vendégeinket egy kötetlen beszélgetésre és állófogadásra invitáljuk.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze PR tanácsadó cégünknél, info@daylightmedia.hu e-mail címen vagy a 06.1.438.0814-es illetve a 06.30.446.9028-as mobil számon.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.