2022. december 14., szerda 11:45

Válassz egyetemet, válassz karriert! - megkezdődött a regisztráció a januári Educatio oktatási szakkiállításra
    Budapest, 2022. december 14., szerda (OTS) - A felsőoktatás mellett ezúttal a karriertervezés is középpontba kerül a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2023. január 12-14. között rendeznek meg a Hungexpo "A" csarnokában, online lehetőségekkel kiegészítve. Az eseményre a https://www.educatioexpo.hu/regisztracio linken lehet regisztrálni.

    A Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK népszerű felsőoktatási rendezvénye, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás egyedülálló lehetőséget nyújt a középiskolás diákok, illetve továbbtanulni vágyók számára ahhoz, hogy személyesen gyűjthessenek információt a felsőoktatási intézmények hallgatóitól, oktatóitól a felvételiről, az egyes szakokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézményi szolgáltatásokról, akár a szabadidős tevékenységekről.

A 2023. január 12-14. között immár 23. alkalommal megrendezett szakkiállításon ráadásul ezúttal a karriertervezés is kiemelt szerepet kap. Az érdeklődők abba is betekintést nyerhetnek, hogy a kiválasztott felsőoktatási intézmény milyen lehetőségeket, alapokat kínál a későbbi, munkaerőpiaci sikerekhez.

"Az érdeklődő diákok immár nemcsak egyetemet, hanem karriert is választhatnak az Educatio segítségével. A karriertervezést segítve a felsőoktatási intézményeken túl számos piaci szereplő és munkáltató is várja a végzős hallgatókat az eseményen. Szeretnénk kiemelt figyelmet fordítani azon fiatalokra is, akik kevésbé kiforrott elképzeléssel érkeznek, és még nem tudják, hogy milyen területen szeretnének továbbtanulni. Nekik pályaorientációs tanácsadást is kínálunk" - tájékoztat Budai Marcell, a HÖOK kommunikációs vezetője.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), illetve online megrendezett kiállítás 2023. január 12. és 14. között mindhárom napon 9.30 órától 17 óráig tart nyitva. A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a https://www.educatioexpo.hu/regisztracio linken tudnak az érdeklődők.

Az eseményre több mint 100 kiállítót várnak, főként hazai, külhoni és néhány külföldi felsőoktatási intézményt, valamint szakképző intézményeket és munkáltatókat.

Bővebb információ:
Budai Marcell kommunikációs vezető;
+36 30 313 5557; budai.marcell@hook.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.