OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 14. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. november 17., péntek 10:10

Kaáli professzort az év IKON-jává választották
    Budapest, 2023. november 17., péntek (OTS) - A Marquard Group Hungary kiadásában megjelenő férfimagazin Instyle Men 2023 November 16-án első alkalommal rendezte meg exkluzív díjátadóját. Az InStyle Men of the Year - nyolc kategóriában - olyan embereket ismert el, akik személyes történetükkel, tehetségükkel, kitartásukkal maradandót és értékeset alkottak.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231117_001.jpg

Az InStyle Men of the Year gáláját megelőző hetekben az Ikon kategóriában Csányi Vilmos, Kaáli Nagy Géza, Kiss Gergely és Talmácsi Gábor jelöltekre lehetett szavazni az interneten. A jelöltek életművükkel a saját területükön kiemelkedőt alkottak és munkájukkal generációkon átívelő hatást értek el. A legtöbb szavazatot a "Világhírű szülész-nőgyógyász professzor, az optikális trokár feltalálója, a Kaáli Intézet és a Kaáli Autó-Motor Múzeum alapítója" kapta.

Az exkluzív díj átvételekor Kaáli professzor meghatódva nyilatkozott: " Szinte a csodával határos, hogy még 80 éves koromban is ilyen megbecsülésben részesülhettem."
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.