OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. november 29. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 18., hétfő 09:15

Az új cégek domainnel indítanak
    Budapest, 2023. szeptember 18., hétfő (OTS) - Hónapról hónapra több ezer új gazdasági szervezetet jegyeznek be Magyarországon, az utóbbi években havonta átlagosan több mint tízezret.

    Az új cégek alapításakor számos teendő van, melyek elkerülhetetlenek, többek közt a cégalapítás, továbbá már nagy arányban a domain regisztráció is az első lépések között szerepel. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy 2019. és 2023. között túlnyomórészt hasonlóan alakultak a .hu domain regisztrációk és a bejegyzett gazdasági szervezetek tendenciái - a covid járvány magyarországi megjelenésének hónapjait kivéve -, ráadásul az idő múlásával egyre kisebb különbséget láthatunk a két adatsor között.

A teljes elemzés elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/az-uj-cegek-domainnel-inditanak/
https://drive.google.com/drive/folders/1vt1nBYhPswZx9rZi2ZiyppZQhZAkaeR_?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.