OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. november 29. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 18., kedd 16:33

Izrael hivatalosan elismeri Marokkó szuverenitását Nyugat-Szahara felett
    Budapest, 2023. július 18., kedd (OTS) - Benjamin Netanyahu, Izrael Állam miniszterelnöke  VI. Mohamed marokkói uralkodónak címzett levelében ismertette döntését a nyugat- szaharai területek szuverenitásának hivatalos elismeréséről.

    Az izraeli miniszterelnök hangsúlyozta, hogy e hivatalos elismerés minden jelentős aktusban és dokumentumban megjelenik majd Izrael Állam részéről.

Továbbá kiemelte, hogy a döntést továbbítani fogják az ENSZ-nek, regionális és nemzetközi szervezeteknek, valamint az izraellel diplomáciai kapcsolatban lévő országoknak.

Ezentúl a miniszterelnök tájékoztatta az uralkodót arról, hogy Izrael fontolóra veszi egy konzulátus létesítését Dakhla városában jelen állami döntés megerősítéseként.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.