OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. november 29. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. július 13., csütörtök 11:05

Az Óbudai Egyetem sportközgazdász mesterképzésére a pótfelvételi eljárásban lehet jelentkezni
    Budapest, 2023. július 13., csütörtök (OTS) - A sportközgazdász mesterképzés az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán (Székesfehérváron) nappali és levelező tagozaton, az infrastruktúra-építőmérnöki mesterképzés pedig az Ybl Miklós Építéstudományi Karon, nappali tagozaton indul már idén szeptembertől - tájékoztatott Prof. Dr. Kovács Levente rektor. Mindkét szakra a pótfelvételi-eljárás keretében adhatják be jelentkezésüket mindazok, akik ezen a két területen szeretnék tudásukat elmélyíteni.

    A sportközgazdász képzés az Óbudai Egyetem székesfehérvári campusán indul állami ösztöndíjas és önköltséges formában. A képzést azoknak ajánljuk, akik sportközgazdászként szeretnének tevékeny részesei lenni a hazai és nemzetközi sportéletnek - fejtette ki Prof. Dr. Kovács Levente. A sportközgazdász mesterszakon négy félév alatt, nappali munkarendben, hagyományos és duális formában, valamint levelező tagozaton ismerhetik meg a hallgatók a sportrendezvények stratégiai tervezése mellett a sportágak gazdaságtana, a sportprojekt-menedzsment, a marketing, az innováció, a média és a diplomácia területeit az egyes tantárgyakon belül, miközben tudatosan fejlesztett vezetői készségeket sajátíthatnak el.

A szakról bővebben: https://uni-obuda.hu/szakok/sportkozgazdasz-mesterkepzesi-szak/

Az okleveles infrastruktúra-építőmérnöki mesterképzés szintén nappali tagozaton indul, a képzés ideje három félév. A hallgatók a szakmai kompetenciák elsajátításával az infrastruktúra tervezéssel, építéssel és beruházással magas szakmai szinten foglalkozó szakemberekké válnak. Képesek lesznek infrastrukturális létesítményekkel kapcsolatos műszaki fejlesztési, kutatási, irányítási, projektmenedzseri feladatok önálló ellátására, továbbá bonyolult és speciális mérnöki létesítmények tervezésére és szakértésére. Az Ybl karon végzett hallgatóink keresettek a szakmában, a tervezői, beruházói és építés-kivitelezési oldalon ugyanúgy, mint a hatósági munkában, illetve a mérnökképzésben is.

A szakról bővebben: https://uni-obuda.hu/szakok/infrastruktura-epitomernoki-mesterkepzes/

A pótfelvételi eljárást a ponthatárok meghúzása után július végén, augusztus elején hirdetik meg. A pótfelvételi során a jelentkező egy szakot jelölhet meg (ugyanazon szak önköltséges és államilag finanszírozott formája egynek számít). Pótfelvételire nem jelentkezhet, aki bejutott már valamilyen szakra az általános jelentkezés során. Pótfelvételire szintén az E-felvételi rendszerben lehet jelentkezni.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.