OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 25., szerda 08:46

A Mary Kay Inc. az American Society for Nutrition éves konferenciáján bemutatja a botanikai levélkivonat előnyeivel kapcsolatban elért új eredményeit
    Dallas, 2023. január 25., szerda (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc., a bőrápolási innováció és a táplálkozástudomány globális vezető vállalata a közelmúltban megvizsgálta a növényi levélkivonat előnyeit, ha azt fehérjét, zsírt és rostot tartalmazó magas tápanyagtartalmú italokba teszik. Az eredmények, amelyeket a Mary Kay Global Nutrition Research & Innovation csapata az American Society for Nutrition éves konferenciáján osztott meg, jelentős hatással lehetnek a poliszacharidokban, flavonoidokban, alkaloidokban, valamint 1-dezoxinojirimicinben és más aktív hatóanyagokban gazdag botanikai levélkivonat megértésére a glükózválasz csökkentése és a fogyasztók jóllakottságának javítása érdekében.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005869/hu/

"A szépség a holisztikus jólétről szól" - mondta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay termék- és tudományos részlegének innovációs igazgatója. "Több mint 15 éve kutatjuk a táplálék-kiegészítők előnyeit. A fogyasztók nem csupán jól akarnak kinézni, hanem jól is szeretnék érezni magukat. A szépség belülről fakad, és legújabb kutatásaink segítenek tájékozódni a táplálkozás jövőjéről."

A Mary Kay kutatása szerint az ezzel a kivonattal készült magas tápanyagtartalmú italok fogyasztása lényegesen alacsonyabb étkezés utáni glükózválaszt eredményezett, mint az e nélküli italok fogyasztása. Az adatok arra is rámutattak, hogy ez a kivonat támogatja az "alacsony glikémiás indexű" tulajdonságokat. Ezenkívül az italt fogyasztók javuló jóllakottságról számoltak be.

"Ez csupán egyetlen példa a Mary Kay tudósainak csodálatos kutatásaira és erőfeszítéseire" - árulta el Jen Alfrey, a Mary Kay globális táplálkozási részlegének vezető igazgatója. "A csapat számára prioritást élvez az, hogy a táplálkozás révén felkutassuk az egészség javításának, a jólét növelésének és a szépség fokozásának módjait."

A feltárt kutatás a Mary Kay legújabb erőfeszítése, amellyel megerősíti a márka régóta fennálló elkötelezettségét a bőr egészségének, a kutatás-fejlesztésnek és a táplálkozásnak előmozdítása iránt. A Mary Kay globális portfóliója több mint 1600 szabadalmat rejt a termékek, technológiák, illetve csomagolástervezés terén.


Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, azt a célt tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre, és kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005869/hu/

Kapcsolatok
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.