OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 24., kedd 09:51

A Hillstone Networks bemutatja a StoneOS 5.5R10-et, amellyel tovább erősíti ügyfelei általános biztonsági helyzetét (1. rész)
    Santa Clara, Kalifornia, 2023. január 24., kedd (Business Wire/OTS) - Az új verzió mesterséges intelligenciára épülő innovációkat és központosított zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférést (ZTNA) kínál, segítve az ügyfeleket abban, hogy se a működés bonyolultsága, se a fejlett kibertámadások ne okozzanak gondot. - A Hillstone Networks, az innovatív és elérhető kiberbiztonsági megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy jelentős fejlesztést hajtott végre az operációs rendszerén, a Hillstone StoneOS 5.5R10-en. A legújabb verzió a több mint 300 új funkció között mesterséges intelligencia alapú, nagy teljesítményű védelmet kínál a fenyegetésekkel szemben, biztosítja továbbá a zéró bizalomra épülő ellenőrzést és irányítást, valamint a biztonsági műveletek és a rendszeroptimalizálás további egyszerűsítését. Az új funkciók javítják az ügyfélkörnyezet biztonsági helyzetét, és egy egyszerű frissítéssel korszerűsítik a biztonsági műveleteket.

    A fenyegetésekkel szembeni védelem fokozása mesterséges intelligenciára épülő technológiával

Az új StoneOS a mesterséges intelligencia alapú technológiát használja arra, hogy gépi tanulásra épülő fenyegetés-észlelést biztosítson a titkosított adatforgalomban anélkül, hogy szükség lenne visszafejtésre. Megtalálható benne intelligens, az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadás (DDoS) elleni védelem, illetve a domain neveket generáló algoritmus érzékelése is. Ezenkívül feketelista-bővítményt is tartalmaz, amely lehetővé teszi a határon belüli forgalomszűrési (PTF) funkció működését és további védelmet nyújt a fenyegetésekkel szemben.

Központosított zéró bizalomra épülő ellenőrzés és irányítás

A fejlett zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférés (ZTNA) megvalósítja a ZTNA politikák központi irányítását a Hillstone Security Management (HSM) révén, és támogatja az intelligens csatlakozást a ZTNA átjárókhoz, a single packet hitelesítést (SPA), több eladó részéről operációs rendszer támogatást a ZTNA ügyfelek számára, valamint ZTNA portált. A ZTNA-megoldás általános működésének és kezelésének javításával az új funkciók jobb felhasználói élményt nyújtanak,

A kibővített VPN képességek okosabb összekapcsolódást tesznek lehetővé

A kibővített VPN-funkciók támogatják az ECMP-t és a feladatátvételt az intelligens VPN-útválasztáshoz, és az egyéni portok és auto-negotiation beállításával IPSec VPN alagút létesítési lehetőségeket biztosítanak. Ezek a funkciók jobb sávszélesség-kihasználást és jobb csatlakoztathatóságot eredményeznek, biztosítva az üzletmenet zavartalanságát.

A racionalizált rendszerműveletek csökkentik a terhelést

A legújabb StoneOS egyszerűsített indítási varázslót és automatikus NAT redundanciaellenőrzést vezet be a rendszerüzemeltetés megkönnyítése érdekében, ami a rendszergazdák munkaterhének csökkentésével javítja a szervezetek általános termelékenységét.

Az egész rendszerre kiterjedő jelentős fejlesztések tovább biztosítják az üzletmenet folytonosságát

A legújabb verzióban a rendszer elérhetősége minden téren javult a fejlett High Availability (HA) és a Border Gateway Protocol (BGP) könnyed újraindításának támogatásával, ami még inkább biztosítja az üzleti szolgáltatások zavartalanságát a szervezetek számára.

"A hagyományos, szélen alapuló biztonsági modellről az elosztott munkaerő modellre való áttérés jelentős változás, amelyet elsősorban az váltott ki, hogy a világjárvány idején megnőtt az igény az otthonról történő munkavégzésre, aminek hatása azonban fokozatos lesz, és ezért az általunk kínált megoldásoknak meg kell felelniük a kapcsolódó kihívásoknak" - mondja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai igazgatója és társalapítója. "A StoneOS legújabb verziója most is a SecOp csapatok kihívásaira és a vállalatok által világszerte tapasztalt állandó kockázatokra ad választ. A továbbfejlesztett, mesterséges intelligencia alapú fenyegetésvédelem, a jobb integráció, a központosított ellenőrzés és irányítás, valamint az egyszerűsített műveletek mind rendkívül fontosak a kibertámadásokkal szemben ellenálló kiberbiztonsági környezetek stabil és stratégiai megközelítésének biztosításában."

A StoneOS az alapja a Hillstone következő generációs tűzfalainak, amelyeket a hálózati tűzfalakat értékelő 2022 Gartner® Magic Quadrant™ már a 9. egymást követő évben "Visionary"-ként ismert el. A StoneOS 5.5R10 már széles körben elérhető. (folyt.)



2023. január 24., kedd 09:52

A Hillstone Networks bemutatja a StoneOS 5.5R10-et, amellyel tovább erősíti ügyfelei általános biztonsági helyzetét (2. rész)
    Santa Clara, Kalifornia, 2023. január 24., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks innovatív és elérhető kiberbiztonsági megoldásai átformálják a vállalati biztonságot, lehetővé téve a kibertámadásokkal szembeni ellenállást a TCO (teljes életút költség) csökkentése mellett. A Hillstone minden részletre kiterjedő átláthatóságot, fejlett intelligenciát és gyors védelmet biztosít a többszintű, többlépcsős kiberfenyegetések észrevételéhez, megértéséhez és a velük szemben való fellépéshez, ezért nagy a támogatottsága a vezető elemzők körében, és megbíznak benne a globális vállalatok is. További információért kérjük, látogasson el a www.hillstonenet.com weboldalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230123005056/hu/

Kapcsolatok
Zeyao Hu
+1 408.508.6750
inquiry@hillstonenet.com

Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.