OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 23., hétfő 10:35

Elindult az Empire State Building 2023-as holdújév ünnepsége
    New York, 2023. január 23., hétfő (Business Wire/OTS) - A Nyúl évét ünnepli "a világ leghíresebb épülete" fényjátékkal, zenei előadásokkal, pop-up étteremmel, ünnepségekkel a kilátóban és az Ötödik sugárútra néző ablakokban - Január 20-án kezdődtek az Empire State Building holdújév ünnepségei fényjátékkal és zenei előadásokkal, a New-York-i Sheng Mary Bakery cukrászda ünnepi pop-up helyszínével, az ikonikus, 86. emeleten található kilátóban dekorációval, valamint az Ötödik sugárúti előcsarnok ablakaiban installációkkal a kínai állatöv Nyúl évének tiszteletére.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230120005467/hu/

"Örömmel folytatjuk az éves holdújévi ünnepségünket, jó szerencsét hozva a kínai közösségnek itt az Egyesült Államokban, Kínában és szerte a világon" - mondta el Jean-Yves Ghazi, az Empire State Building Observatory elnöke. "A holdújév tökéletes időzítés a kínai látogatók számára, hogy az örömteli ünnep ideje alatt megcsodálják a legszebb New York-i kilátást, felfedezzék az újragondolt Observatory Experience kilátót és a magával ragadó kiállításokat."

Az Empire State Building 2020 után először tartott személyes jelenléttel fényjáték ünnepséget a kínai új év és a tavaszi fesztivál megünneplésére New York kínai főkonzulával együtt. Az ünnepség hagyományos előadással zárult a kilátó előterében.

Az Empire State Building ikonikus Ötödik sugárúti előcsarnokának ablakaiban dinamikus ábrákkal ünneplik a kínai állatöv Nyúl évét. A február 15-ig megtekinthető képeken az állat sziluettje látható kínai lámpásokkal, virágokkal, fákkal tarkított színes tájképeken. A 86-i emeleti kilátó északnyugati sarkát háromdimenziós dekoráció díszíti lampionokkal, virágokkal, virágos urnákkal, melyek fölött arany boltív húzódik. A Sheng Mary Bakery cukrászda a Flushing negyedből az épület 86. emeletén január 20-29. között, minden nap délután 3-ig tradicionális kínai finomságokat kínál a látogatóknak.

Ha ma este a New York-iak felnéznek az égre, láthatják, hogy az Empire State Building világhírű tornya pirosban pompázik a holdújév tiszteletére.

További információk az Empire State Building tornyának fényeiről elérhetők online (https://www.esbnyc.com/about/tower-lights).


Amit az Empire State Buildingről tudni érdemes

Az Empire State Building, azaz "a világ leghíresebb épülete" az Empire State Realty Trust, Inc. (ESRT: NYSE) tulajdonában van. Az épület Manhattan középső részén található, magassága 443 méter a föld szintjétől az antenna tetejéig. Az Empire State Building Observatory Experience kilátó 165 millió dolláros újragondolása teljesen új élményt nyújt a látógatoknak fenntartott külön bejárattal, a kilenc kiállítóteremből álló interaktív múzeummal, valamint egy újratervezett, a 102. emeleten található, a padlótól a plafonig üvegezett kilátóval. A 86. emeleten található, New York városára egyedülálló módon 360 fokos panorámát nyújtó, nyitott kilátóba vezető utazás hozzájárul a látogatók New York Cityben szerzett élményéhez, és mindent lefed az épület ikonikus történetétől kezdve a napjainkban a pop kultúrában betöltött helyéig. További információért kérjük, látogasson el a www.esbnyc.com weboldalra. Az American Institute of Architects a világ leghíresebb épületének, az Uber a világ legnépszerűbb úticéljának nyilvánította, a Tripadvisor 2022-ben, az utazók választása alapján, a "Legjobbak közül is a legjobbak" kategóriában az Egyesült Államok első számú látványosságának választotta, a Lonely Planet szerint pedig New York első számú nevezetessége az Empire State Building, amely évente több mint 4 millió látogatót fogad a világ minden pontjáról.

Az épület 2011 óta teljes egészében megújuló szélenergiával működik, és a szintek nagy részén különböző irodák működnek. A bérlők között megtalálható többek között a LinkedIn és a Shutterstock, valamint olyan kiskereskedelmi cégek is, mint a STATE Grill and Bar, a Tacombi és a Starbucks. További információkat talál, valamint Observatory Experience jegyeket vásárolhat az esbnyc.com weboldalon, javasoljuk, hogy látogasson el az épület Facebook-oldalára, vagy kövesse a Twitter-en, az Instagram-on, a Weibo-n, a YouTube-on vagy a TikTok-on.

Kategória: kilátó

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230120005467/hu/

Kapcsolat
Empire State Realty Trust
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com


Forrás: Empire State Realty Trust, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.