OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. november 29. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 20., péntek 09:50

Simone Inzaghi: "Köszönjük, Szaúd-Arábia, az Olasz Szuperkupa-mérkőzés megrendezését"...Stefano Pioli: "Keményebben kell dolgoznunk, hogy magasabbra tegyük a lécet" - Sajtótájékoztató az Olasz Szuperkupa után
    Rijád, Szaúd-Arábia, 2023. január 20., péntek (Business Wire/OTS) - Sajtótájékoztatót tartottak az Olasz Szuperkupa, az AC Milan és az Inter Milan mérkőzése után, amely tegnap este helyi idő szerint 22:00 órakor kezdődött a rijádi King Fahd Stadionban. Az eseményt a második "Diriyah Season" sporteseményeinek részeként a szaúdi Sportminisztérium szervezte.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005403/hu/

Az Inter Milan edzője, Simone Inzaghi megköszönte Szaúd-Arábiának, hogy megrendezte az Olasz Szuperkupát. A következőket mondta: "Szaúd-Arábia barátságos ország, aminek köszönhetően a csapat és én is élveztük az itt töltött időt. Sok barátom van a Királyságban, és nagyra értékelem azt a fantasztikus munkát, amit a mérkőzés szervezésébe fektettek."

Az edző elmondta véleményét a csapat teljesítményéről, amely zsinórban másodszor lett az Olasz Szuperkupa győztese: "Tiszta fejjel tökéletes meccset játszottunk." Majd így folytatta: "Ezzel a győzelemmel már a második célunkat teljesítettük a szezonban, mivel bejutottunk a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában. Most nem szeretnénk mást, csak megünnepelni ezt a győzelmet."

A médiának adott nyilatkozatában Pioli, az AC Milan edzője megosztotta gondolatait arról, mit jelent a fájdalmas vereség a csapata számára. Elismerte, hogy váratlanul érte a közelmúltban tapasztalt visszaesés, ugyanakkor mindent meg fognak tenni a felzárkózás érdekében. A következőt mondta el: "Az első félidőben nem a mérkőzéshez méltón játszottunk. A második félidőben jó kezdéssel próbáltunk visszajönni, de hamarosan újra elhalványult a játékunk." Hozzátette: "Mentálisan nem a legjobb formában vagyunk. Többet kell dolgoznunk és jobban kell teljesítenünk."

*Forrás: AETOSWire

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005403/hu/

Kapcsolat
Dany Abadie - ügyvezető igazgató
dany.abadie@squidnomad.com


Forrás: Saudi Arabia Ministry of Sport


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.