OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 19., csütörtök 09:35

A Discover® Global Network világszinten bevezeti viteldíj-fizetési megoldását (1. rész)
    Riverwoods, Ill., 2023. január 19., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Discover® lengyel, spanyol és tajvani közlekedési vállalatokkal karöltve bővíti tovább gyors, biztonságos és kényelmes érintéses fizetési megoldásait - A Discover® fizetési márkája, a Discover® Global Network érintéses fizetési megoldásokat vezetett be olyan közlekedési vállalatokkal és helyi elfogadóhelyekkel partnerségben, mint a spanyolországi EMT Madrid, Metro de Seville és GetNet, a lengyel Mennica és a tajvani New Taipei Metro. Az utazni vágyók immár használhatják Discover és Diners Club International® kártyájukat és a hálózathoz tartozó egyéb partnerkártyájukat arra, hogy a legfrekventáltabb nemzetközi úti célokon érintésmentesen fizessenek az említett közlekedési vállalatok járatain.

    Az ingázás folyamatos változásával és az utazóközönség rugalmas fizetés iránti igényeivel szembesülő közlekedési vállalatok az elmúlt évtizedben tapasztalt változásokhoz képest gyorsabb ütemben térnek át az érintésmentes fizetésre. 2022. februárjában az utazással kapcsolatos fizetési tranzakciók 53 százalékára került sor érintésmentesen, míg ez az arány 2020. augusztusában mindössze 14 százalék volt. Világszinten 150 metropolisz tervezi, hogyan átállítja érintésmentes fizetésre tömegközlekedési rendszereit(1).

"A Discover® közlekedési megoldása rugalmas fizetést és zökkenőmentes ügyfélélményt biztosít az utazóközönség számára" - állítja Emily Foshee, a Discover hálózati alaptermékeiért és elosztásukért felelős alelnöke. "A Discover Global Network hálózatába tartozó kártyabirtokosok érintésmentes fizetésének elfogadása révén a közlekedési vállalatok növelhetik utasaik számát, továbbá csökkenthetik működési és viteldíj-beszedési költségeiket."

"Izgatottan várjuk, hogy bővíthessük a kártyaelfogadó-helyek számát olyan közlekedési vállalatok bevonásával, mint a spanyolországi EMT Madrid és Metro de Seville. Ezáltal élvezetesebbé és zökkenőmentesebbé tehetjük a Discover® Global Network kártyabirtokosai számára a városban tett látogatásukat" - nyilatkozta Rubén Justel, a Getnet Europe vezérigazgatója.

"Ez a megoldás garantálja számunkra az ügyfélélmény javítását, valamint megkönnyíti és kényelmesebbé teszi az utazást utasaink számára" - véli Jorge Maroto, a Metro de Sevilla (Sevilla városi metróhálózatának) ügyvezető igazgatója.

A Discover® közlekedési megoldása lehetővé teszi a viteldíjak hagyományos és érintésmentes kiegyenlítését, emellett személyre szabott lehetőségeket is biztosít, például támogatja a kereskedő viteldíj-politikáit, a bérleteket (hitelesítés), a saját márkás termékeket, az érintésmentes fizetési módokat, az első utazás kockázatának megosztását és a fizetésiszámla-azonosítók használatát.

A Discover az Egyesült Államokban 2012 óra dolgozik együtt közlekedési partnereivel, így kártyái használhatók a Chicagói Közlekedési Hatóság (CTA) és a New York-i Agglomeráció Közlekedési Hatósága (NY MTA) területén, a New York állambeli Albanyban (CDTA), a Dallasi Térség Gyorsvasúti Hálózatán (DART) és Portlandben (Tri-Met). A Discover vállalatok széles körét magában foglaló hálózattal rendelkezik az Egyesült Államokban és szerte a világon, amelyek folyamatosan állnak át az érintésmentes fizetésre. A Discover® Törökországban és Katarban is hamarosan bevezeti közlekedési megoldását.

A Discover Global Network a leggyorsabban bővülő nemzetközi fizetési hálózat(2), jelenleg több mint 280 millió kártyabirtokossal, több mint 60 millió kereskedői elfogadóhellyel, valamint 1,8 millió bankjegykiadó automatával és készpénzfelvételi ponttal rendelkezik. A vállalat része a Discover Network, a Diners Club International, a PULSE® és világszerte több mint 25 partnerhálózat.

További tájékoztatásért látogasson el a https://www.discoverglobalnetwork.com/solutions/enable-payments/transit-solutions/ oldalra. (folyt.)



2023. január 19., csütörtök 09:35

A Discover® Global Network világszinten bevezeti viteldíj-fizetési megoldását (2. rész)
    Riverwoods, Ill., 2023. január 19., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Discoverről tudni érdemes

A Discover Financial Services (NYSE: DFS) egy digitális bankolási és fizetési szolgáltatásokat nyújtó vállalat, amely az Egyesült Államok egyik legismertebb pénzügyi szolgáltatója. 1986-os alapítása óta a vállalat az Egyesült Államok egyik legjelentősebb kártyakibocsátójává nőtt ki magát. A vállalat bocsátja ki a Discover® kártyát, Amerika első pénzvisszatérítést kínáló kártyáját, emellett banki üzletágán keresztül magán diákhiteleket, személyi kölcsönöket, lakáshiteleket, folyószámla- és takarékszámla-vezetést, valamint letéti jegyeket biztosít. Üzemelteti a Discover® Global Network hálózatot, amelynek tagja a több millió kereskedőt és készpénzfelvételi pontot magában foglaló Discover Network, az Egyesült Államok egyik vezető pénzkiadó automata-/betétikártya-hálózatát működtető PULSE® és a világot átszövő globális fizetési hálózat, a Diners Club International®. További információkért látogasson el a www.discover.com/company oldalra.

(1.) ABI Research: Open and Closed Loop EMV Acceptance on Transportation Networks (Nyílt és zárt láncú EMV-fizetőkártyák elfogadása közlekedési hálózatokon), 2021. május

(2.) Az adott országokban működő főbb fizetési hálózatokkal az elmúlt tizenkét évben megkötött partneri megállapodások alapján - a Panoramic Research 2020-ban végzett tanulmánya.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230118005111/hu/

Kapcsolat
Sarah Grage Silberman
Discover
sarahgragesilberman@discover.com
+1-224-405-6029
@Discover_News


Forrás: Discover Financial Services


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.