OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 13., péntek 19:40

Barcelona és a Real Madrid jutott a Spanyol Szuperkupa döntőjébe
    Rijád, Szaúd-Arábia, 2023. január 13., péntek (Business Wire/OTS) - A Barcelona tegnap látványos győzelmet aratott a Spanyol Szuperkupa második elődöntőjében, miután 2-2-es döntetlen után büntetőbárbajban győzte le a Real Betis csapatát a rijádi Fahd Király Nemzetközi Stadionban. A tornát a második "Diriyah Season" rendezvénysorozat keretében megtartott sportesemények részeként immár harmadik alkalommal rendezte meg a Sportminisztérium.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230113005159/hu/

Hatalmas számú futballszurkoló előtt a Barcelona tudta megszerezni az értékes győzelmet. Ezzel a győzelemmel a Barcelona biztosította helyét a Real Madrid elleni döntőben, amelyet vasárnap, január 15-én, helyi idő szerint 22:00 órakor rendeznek ugyanebben a stadionban.

A királyság a 2022-es "Diriyah Season" rendezvénysorozat keretében, a Sportminisztérium által rendezett számos nemzetközi torna és sportesemény részeként ad otthont ennek a nagyszabású eseménynek a "Királyság jövőképe 2030" céljainak elérése érdekében. Továbbá az "Életminőség" program egyik kezdeményezéseként rendezi meg a leglátványosabb és a legnagyobb nemzetközi sporteseményeket, hogy bámulatos tevékenységeken keresztül nagyszerű élményt nyújtson a "Diriyah Season" rendezvénysorozat látogatóinak.

*Forrás: AETOSWire

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230113005159/hu/

Kapcsolat
Sara Alghamdi - Vezérigazgató
sara.alghamdi@squidnomad.com


Forrás: Saudi Arabia Ministry of Sport


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.