OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. november 29. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 13., péntek 19:27

A Mary Kay Inc. által szponzorált alapítványok milliókkal támogatják a nőket érintő ügyeket szerte a világon (1. rész)
    Dallas, 2023. január 13., péntek (Business Wire/OTS) - A 2022-es évben az ikonikus szépségmárka, a Mary Kay, valamint a vállalat által szponzorált alapítványok több mint 3 millió dollárral támogatták a nőket érintő ügyeket világszerte.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20230112005762/hu/

Amikor a legendás üzletasszony és filantróp, Mary Kay Ash megalapította üzleti vállalkozását 1963-ban, arról álmodott, hogy a vállalkozói szellem, az innováció, a kemény munka és az adakozás révén nemzetközi szinten hozzájárul a nők szerepvállalásának növeléséhez. Közel 60 évvel később a Mary Kay dolgozói, a független szépségtanácsadók és a globális közösség tagjai életben tartják ezt az álmot azáltal, hogy nagylelkű adományokkal támogatják a vállalat által szponzorált négy alapítványt, amellyel hathatós támogatást nyújtanak nehéz helyzetben lévő nőknek és családjuknak.

Az alapítványokra vonatkozó teljes jelentés itt található. - https://marykayglobal.com/our-story-publications/

2022-ben az alábbi ügyekkel foglalkoztak:

Nőket érintő rákbetegségek

     -    A Mary Kay Ash Foundation (MKAF - Mary Kay Ash Alapítvány) 37, a nőket érintő rákbetegségek terén úttörő kutatásokat végző rákkutatónak nyújtott anyagi támogatást.
     -    Az MKAF rákkutatással foglalkozó projektjeinek 43%-át nők, míg a klinikai vizsgálatok 100%-át nők vezetik.
     -    Az MKAF közel 1,7 millió dollárral támogatta a nőket érintő rákos megbetegedések gyógyítását.

Nemi alapú erőszak

     -    Az MKAF 1,4 millió dollárral támogatta a családon belüli erőszak áldozatainak nyújtott segítő szolgáltatásokat.
     -    Észak-Texasban az MKAF 4 helyi, a családon belüli erőszak áldozatai számára elérhető menedékházat támogatott, amelyekben segítséget kereső nőknek nyújtanak ellátást és biztonságot.
     -    Az Mary Kay-jel együttműködve az MKAF támogatta a nők és lányok ellen elkövetett erőszak felszámolása iránt elkötelezett globális partnereket, köztük a CARE-t és az ENSZ vagyonkezelői alapját. Az MKAF partnerei együttesen több mint 550 projektet valósítottak meg világszerte.
     -    Az Instituto Mary Kay és a Mary Kay brazil leányvállalata (Mary Kay Brazil) az ABEVD Associaçáo Brasileira das Empresas de Venda Direta (Közvetlen értékesítési szövetség Brazíliában) éves kongresszusán ezüst fokozatú díjat nyert a Vöröskereszt családon belüli erőszak ellen indított kampányáért ("Campanha Sinal Vermelho Contra a Violéncia Doméstica").
     -    Kanadában a Mary Kay Ash jótékonysági alapítványa 16 kanadai, a családon belüli erőszak áldozatait segítő menedékház támogatására egyenként 10 000 dollárt, tehát összesen 160 000 dollárt kapott.

A nők és a családjuk

A Mary Kay kínai leányvállalata (Mary Kay China) és a vállalat által szponzorált programok és alapok a következő erőfeszítésekhez nyújtottak támogatást:

     -    A Mary Kay női vállalkozók programja
         o    A kínai női fejlesztési alapítvánnyal (Women's Development Foundation) együttműködve kamatmentes megújuló hiteleket nyújtottak 4 női vállalkozói kezdeményezésnek Heilongjiang, Ningxia és Jilin tartományokban. A kezdeményezésekből közvetlenül 133 nő részesült oly módon, hogy az egy főre jutó éves jövedelmük 20 000 jüannal nőtt.
     -    Fiatal nők jövője alap
         o    Az Adream alapítvánnyal együttműködve, a fiatal nők jövőjének támogatására létrehozott alapban fennmaradó összeget négy, a lányok műveltségének növelését célzó Mary Kay "álomosztály" megvalósítására fordítják Jiangxi tartományban.
     -    A Mary Kay kínai leányvállalatának (Mary Kay China) jótékonysági programja
         o    2022 márciusa óta a Mary Kay kínai leányvállalatának (Mary Kay China) jótékonysági programja 1 049 800 jüant különített el, hogy a COVID-19 járvány miatt 15 város 73 közösségének védőanyagokat és élelmet biztosítson.
         o    A Mary Kay kínai leányvállalata (Mary Kay China) és a szépségápolási tanácsadók közös erőfeszítésének köszönhetően az "1000 mosoly" projekt keretében 112 ajak- és szájpadhasadék műtétre elegendő összeget gyűjtöttek össze 2022-ben. A mai napig a Mary Kay China 991 műtéthez szükséges összeget gyűjtött össze, és jó úton halad afelé, hogy 2023-ban elérje az "1000 mosoly" célkitűzést.
         o    Májusig 1391 szépségápolási tanácsadó önkéntes alapon 331 szépségápolással kapcsolatos órát tartott 9147 nőnek. (folyt.)2023. január 13., péntek 19:27

A Mary Kay Inc. által szponzorált alapítványok milliókkal támogatják a nőket érintő ügyeket szerte a világon (2. rész)
    Dallas, 2023. január 13., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230112005762/hu/

Kapcsolat
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.