OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. december 29., csütörtök 14:38

A Mekka kormányzójának védnöksége alatt 2023 januárjában megrendezésre kerülő Hajj Expo több mint 57 nemzetközi delegációval büszkélkedhet
    Rijád, Szaúd-Arábia, 2022. december 29., csütörtök (Business Wire/OTS) - Ő Királyi Fensége, Khaled Al-Faisal herceg, a Két Szent Mecset őrzőjének tanácsadója és a mekkai régió kormányzója védnöksége alatt a Hajj és Umrah Minisztériuma 2023. január 9-12 között szervezi meg a „Hajj Expo 2023" konferenciát és kiállítást.

    Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20221227005104/hu/

A négynapos rendezvény része a minisztérium azon folyamatos erőfeszítéseinek, amelyek célja a szolgáltatások és megoldások innovatív ökoszisztémájának kiépítése a Két Szent Mecset zarándokainak jobb kiszolgálása érdekében, miközben fokozza vallási és kulturális élményeiket. Célja egy integrált és fenntartható ökoszisztéma létrehozása, amely javítja a zarándokok tapasztalatait, előre jelzi jövőbeli trendjeit, és lehetőséget teremt további együttműködésekre, megállapodásokra, valamint helyi és nemzetközi kezdeményezésekre.

Őexcellenciája, Dr. Tawfiq bin Fawzan Al-Rabiah, Hajj és Umrah Miniszter azt nyilatkozta: „A konferencia több mint 200 globális szervezet vállalkozói, innovátorai és kutatói számára teszi lehetővé, hogy megosszák egymással sikeres tapasztalataikat, és olyan fenntartható minőségi megoldásokat dolgozzanak ki, amelyek a zarándokok törekvéseit és igényeit szolgálják. Ez a Két Szent Mecset őrzője és Őfensége, a koronaherceg által a haddzs és umra szektornak szentelt elszánt támogatást tükrözi, amely összhangban áll a 2030-as szaúdi vízióval.”

A több mint 56 országból érkező delegációval az „Hajj Expo” várhatóan 400 megállapodásnak és partnerség aláírásának ad majd otthont. Az esemény 10 vitaindító ülést, 13 panelbeszélgetést és „Hajj Talks”-t, valamint 36 workshopot és kapcsolódó eseményeket, illetve tevékenységeket vonultat fel, beleértve az iszlám kiállítást és a „Hajj Hackathon” eseményt is.

A „Hajj Expo 2023” rendezvényt számos entitás és vállalat szponzorálja, köztük a Kidana Development Company, az Elm, az Al Wukalla Company, a Catering Contractors Association, a Muslim World League, a Rua AlMadinah Holding, a Motawifs Pilgrims for Southeast Asian Countries Co., az Alrajhi Umrah, a Dallah Albaraka Holding, a Sadu Business Solutions, a The Company for Cooperative Insurance (Tawuniya) and Saudi Arabia Railways (SAR), a Saudi Public Transport Company (SAPTCO), a Mohamed Yousuf Naghi Motors Co., a Flynas, a Saudi Al-Qaid Transportation Co., az Alif Alif FM, a High Point Technology Company és a Casablanca Company for Hotel & Touristic Services Co. LTD.

A 2021-es konferencia rekordszámú, több mint 45 000 résztvevővel és 115 kereskedelmi megállapodással büszkélkedhetett. A másodjára megrendezésre kerülő konferencia tudományos ülések, workshopok és képzési programok széles skáláját kínálja, különböző iszlám ügyek minisztereivel, alapítványokkal, haddzs nagykövetekkel és konzulokkal, valamint haddzs és umra zarándokokkal a világ minden tájáról.

*Forrás: AETOSWire

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221227005104/hu/

Kapcsolat:
Hussein Nasrallah
pr@digitect.com

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.