OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. december 23., péntek 11:28

Megvalósult: A Mary Kay fiatal nők jövőjébe fektet olyan programokon keresztül és olyan ösztöndíjak odaítélésével, amelyek jelentős oktatási lehetőségeket biztosítanak (1. rész)
    Dallas, 2022. december 23., péntek (Business Wire/OTS) - A Mary Kay nemrégiben jelentette be fenntarthatósági stratégiáját - Az élet gazdagítása ma egy fenntartható holnapért - amely öt pillérből és 15 kötelezettségvállalásból áll, valamint több mint egy évtizednyi munkára épül. Ezt a stratégiát a Mary Kay és legfontosabb érdekelt felei dolgozták ki, és összhangban áll az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival, ezáltal a Mary Kay kulcsfontosságú tagja lett a jobb jövő biztosításán dolgozó globális koalíciónak.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005037/hu/

Ennek az átfogó stratégiának megfelelően, illetve a női szerepvállalás erősítésének, a nők oktatásának és a női vállalkozások egy évtizede tartó támogatásának folytatása érdekében a Mary Kay elkötelezett amellett, hogy 2030-ig 250 000 fiatal nőnek tegye lehetővé az oktatáshoz való hozzáférést. A nők életének gazdagítását célzó küldetésének előmozdítását szem előtt tartva helyi és globális szervezetekkel kötött partnerségek és ösztöndíjak biztosították 2022-ben, hogy a fiatal nők szerte a világon kivételes oktatási lehetőségekhez jutottak, amelyek révén megvalósíthatják álmaikat.

2022-ben a Mary Kay Inc. partnerségei/programjai az alábbiakat foglalták magukba:

     -    Fiatal nők STEAM-ösztöndíja - Hatan kaptak olyan ösztöndíjat, amelyet a a STEAM tudományágak területén dolgozó fiatal nők támogatására hoztak létre, hogy bátorítást kapjanak szenvedélyük és hivatásuk folytatásához. 2022-ben Észak-Macedóniából, Németországból, a Fülöp-szigetekről, Kínából és Ausztráliából származó pályázók kapott ösztöndíjat, akik különböző területeken tevékenykednek, az alkalmazás-fejlesztéstől kezdve, az építészeten és fizikán át a geotermikus találmányokig.

     -    STEAM-területen tevékenykedő fiatal nők továbbképzési ösztöndíja - A Mary Kay a fiatal nők STEAM-ösztöndíját és társadalmi kampányát kiegészítve a 2021-es ösztöndíjas Ivanna Hernandez, egy második ösztöndíjat is elnyert, amelynek köszönhetően tovább követheti álmát, hogy ő legyen az első latin-amerikai női űrhajós, aki eljuthat a Marsra. Szerepelt egy dokumentumfilmben is, amellyel példát akart mutatni fiatal nőknek, hogy határ a csillagos ég - ez esetben a Mars!

     -    Society of Cosmetic Chemists Madam C. J. Walker ösztöndíj - Walker tiszteletére létrehozott ösztöndíj. Ő volt az első nő, aki a maga erejéből lett dollármilliomos, köszönhetően az általa kifejlesztett, színes bőrű nőknek szánt kozmetikai és hajápolási termékeknek. Az SCC 75. éves találkozóján A'Lelia Bundles, Madam C.J. Walker ükunokája és Michelle Hines, Ph.D., a Mary Kay termékösszetételért felelős igazgatója mutatta be a Madam C. J. Walker ösztöndíjat, amelyet alulreprezentált kisebbséghez tartozó, kozmetikai és testápolási iparághoz kapcsolódó valamely STEM-tudomány területén egyetemi tanulmányokat folytató diákoknak ítélik oda. A díjat a Society of Cosmetic Chemists támogatja, a Mary Kay pedig a partnerség mellett a forrásokat is biztosítja. Az ösztöndíj nyertesei: Joy Rutherford, ötödéves PhD-hallgató és tudományos munkatárs a Nemzeti Egészségügyi Intézetnél (NIH), valamint Imani Elaine Porter, a Hampton Egyetemen másodéves, biokémiai tanulmányokat folytató hallgatója.

     -    A vállalkozó szellem tanítására létrehozott hálózat (NFTE) - Világszerte 47 000 fiatalnak nyújt vállalkozói tananyagot és innovatív gondolkodást igénylő lehetőségeket. Az 1) Aspiring Entrepreneurs Program elnevezésű alapprogram (USA), 2) a World Series of Innovation és a 3) World Series of Innovation Challenge Innovation Days támogatása révén a Mary Kay segítséget nyújt a fiatal nemzedéknek abban, hogy valóra váltsák vállalkozói álmaikat. A 2021-2022 iskolai évben a Mary Kay támogatta az NFTE által szervezett innovációs világbajnokságot (WSI), ahol 21, feltörekvő szociális vállalkozókból álló csapat összesen 16 800 dollárt nyert el hét kihívásra javasolt megoldás megvalósítására, amelyek mindegyike a fenntartható fejlődési célok elérését tartja szem előtt. A hét innovációs kihívás támogatói: a Bank of the West, a Citi Foundation, a Mary Kay, a Saint-Gobain North America, az Ernst & Young, az LLP (EY), a Maxar Technologies, és a PIMCO. A 2022-es World Series of Innovation Challenge 2022 szeptemberében indult, és ez a harmadik év, hogy a Mary Kay részt vesz a 14. fenntartható fejlődési célért való küzdelemben, amely az "Élet a víz alatt".

     -    Lewisville, IncubatorEDU - A Lewisville Independent School District (LISD) körzettel együttműködve az IncubatorEDU jelentős vállalkozói tananyagot kínál a lewisville-i középiskolásoknak. A közösségi mentoroknak és az év végi bemutatóknak köszönhetően a diákok valós vállalkozói tapasztalatokat szereznek és lehetőségük van a tanulásra is.

     -    Academy of Marketing Science- A Mary Kay több mint 25 éve támogatja a Mary Kay disszertáció és disszertáció-javaslat díjakat az évente megrendezett Academy of Marketing Science (AMS) konferencián, ahol a doktori iskola hallgatói bemutatják sikeresen megvédett disszertációjukat, amiért pénzjutalomban részesülnek, valamint kritikus szakértői visszajelzést kapnak annak érdekében, hogy jobb esélyekkel publikáljanak a tudományos folyóiratokban a jövőben.

     -    Ursuline Academy of Dallas - Mary Kay Ash alapítványi ösztöndíj - Az évente odaítélt ösztöndíj célja, hogy a lányok olyan oktatásban részesüljenek, amely felvértezi őket a nagy sikerek eléréséhez szükséges készségekkel és önbizalommal. (folyt.)



2022. december 23., péntek 11:28

Megvalósult: A Mary Kay fiatal nők jövőjébe fektet olyan programokon keresztül és olyan ösztöndíjak odaítélésével, amelyek jelentős oktatási lehetőségeket biztosítanak (2. rész)
    Dallas, 2022. december 23., péntek (Business Wire/OTS) -

        -    Army Scholarship Foundation - A Mary Kay Corporation tiszteletbeli ösztöndíja- Az ösztöndíjat minden évben az amerikai hadsereg katonáinak és veteránjainak gyermekei, valamint aktív szolgálatot teljesítő katonák házastársai kapják.

     -    Hispanic Scholarship Fund- Az évente odaítélt ösztöndíj célja, hogy támogassa a diákokat és szüleiket, hogy a szükséges ismeretekkel felvértezve és forrásokkal ellátva diplomát szerezzenek, miközben támogatást és ösztöndíjakat biztosítanak minél több kivételes tehetségű diáknak, a Spanyol Ösztöndíj Alapítvány (HSF) ösztöndíjasainak és öregdiákjainak.


Amit a Mary Kayről tudni érdemes

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, azt a célt tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé, hogy gazdagítsa a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy ha ma cselekszünk életünk gazdagítása érdekében, ezzel fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebookon, az Instagramon, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005037/hu/

Kapcsaaltok
Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.