OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. december 23., péntek 09:15

A Hillstone Networks ismét "Visionary" (Látnok) minősítést kapott a Gartner hálózati tűzfalakra vonatkozó mágikus kvadránsában (Magic Quadrant) (1. rész)
    Santa Clara, Kalifornia, 2022. december 23., péntek (Business Wire/OTS) - A Hillstone Networks jövőképének teljessége és végrehajtási képessége alapján nyerte el a "Visionary" (Látnok) minősítést - A Hillstone Networks, az innovatív és hozzáférhető kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója bejelentette, hogy a Hillstone Networks a 2022-es Gartner® Magic Quadrant™ kvadránsában a hálózati tűzfalakra vonatkozóan immáron a 9. egymást követő évben részesült elismerésben, és másodszor is elnyerte a "Visionary" (Látnok) minősítést.

    A Hillstone Networks megoldásai hálózati biztonsági platformból robusztus kiberbiztonsági portfólióvá fejlődtek, amelyek a hálózat szélén lévő eszközöktől kezdve a felhőig biztosítják a kiberbiztonsági fenyegetések rendkívül hatékony felderítését. A világ összes főbb iparágában az SMB-től a szolgáltatói szintű hálózati követelményekig, a portfólió ma az alapvető következő generációs tűzfalat (Next Generation Firewall [NGFW]) használja, amely a következő megoldásokat tartalmazza:

     -    Hillstone Secure SD-WAN megoldást az elosztott vállalkozások számára.
     -    Hillstone ZTNA megoldást, amely Zero Trust hozzáférést tesz lehetővé bármilyen eszközről, bárhonnan.
     -    Hillstone CloudArmour megoldást, amely felhőalapú munkaterhelés elleni védelmet biztosít.
     -    Hillstone CloudHive mikroszegmentációs megoldást virtualizált adatközpontokhoz.
     -    Hillstone sBDS hálózati észlelési és válaszadási (NDR) megoldással integrált szervervédelmet a kritikus szervereket és gazdagépeket célzó többlépcsős, többrétegű fenyegetésekkel szemben.
     -    Hillstone iSource elnevezésű mesterséges intelligencia (AI) által vezérelt kiterjesztett észlelési és válaszadási (Extended Detection and Response - XDR) platformot, amely NDR funkciókat és 3. fél platformjaitól származó bemenetet tartalmaz.

"Örülünk, hogy immáron 9. éve részesülünk elismerésben elképzeléseink teljességét és végrehajtási képességünket illetően" - mondja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. "A mai hibrid multicloud világban a cloud-first stratégiánk hatalmas népszerűségnek örvend ügyfeleink és partnereink körében egyaránt. Továbbra is kihasználjuk a díjnyertes és iparágvezető NGFW platformot, és továbbfejlesztett funkciókat integrálunk az SD-WAN és ZTNA képességek feltárására, és további megoldások biztosítására, amelyek megfelelnek a piaci hiányosságoknak, valamint kielégítik növekvő ügyfélkörünk igényeit."

A cloud-first megközelítés olyan hatékony, kiberrezisztens megoldások biztosítása, amelyek védik a vállalatok kritikus eszközeit, illetve infrastruktúráját. A helyszíni, privát és hibrid felhőkörnyezeteken túl a Hillstone Networks megoldási repertoárja magában foglalja az IoT-biztonságot is, amely segít az IoT-szektornak proaktívan észlelni, védeni és kezelni az IoT-eszközökkel szembeni kockázatokat.

A Gartner Magic Quadrant hálózati tűzfalakra vonatkozó példánya itt tölthető le - https://www.hillstonenet.com/gartner-magic-quadrant-for-network-firewalls-2022/.

Gartner, Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls, Rajpreet Kaur, Adam Hils, Thomas Lintemuth, 2022. december 19.

A Gartner nem támogatja a kutatási publikációiban szereplő beszállítókat, termékeket vagy szolgáltatásokat, és nem javasolja a technológia felhasználóinak, hogy csak a legmagasabb minősítéssel vagy egyéb megjelöléssel rendelkező beszállítókat válasszák. A Gartner kutatási publikációi a Gartner kutatási szervezetének véleményét tükrözik, és nem értelmezhetők tényállításként. A Gartner elhárít minden, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát a jelen kutatással kapcsolatban, beleértve az eladhatóságra vagy egy adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat.

A GARTNER a Gartner bejegyzett védjegye és szolgáltatási védjegye, a Magic Quadrant pedig a Gartner, Inc. és/vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten, és itt engedéllyel használhatók. Minden jog fenntartva. (folyt.)



2022. december 23., péntek 09:15

A Hillstone Networks ismét "Visionary" (Látnok) minősítést kapott a Gartner hálózati tűzfalakra vonatkozó mágikus kvadránsában (Magic Quadrant) (2. rész)
    Santa Clara, Kalifornia, 2022. december 23., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks innovatív és hozzáférhető kiberbiztonsági megoldásai átformálják a vállalkozások biztonsági profilját, lehetővé téve rugalmas kiberbiztonsági intézkedések alkalmazását és ugyanakkor az ezt biztosító eszközök TCO-jának (total cost of ownership [teljes életút költség]) csökkentését. A többrétegű és többfázisú kiberfenyegetések rendkívül hatékony felderítését, működésük megértését és ez alapján védelmet adó gyors ellenintézkedések meghozását biztosító, átfogó láthatóságot nyújtó termékeket kínáló Hillstone a vezető elemzőktől kedvező minősítéseket kapott és számos globális vállalat bizalmát nyerte el. További információkért látogasson el a következő internetes címre: www.hillstonenet.com.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20221222005403/hu/

Kapcsolatok
Média kapcsolattartó
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com


Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.