OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. november 30., szerda 14:05

A Yanfeng bemutatja Európában az XiM23 luxuskategóriájú digitális koncepcióautót (1. rész)
    NEUSS, Németország , 2022. november 30., szerda (APA/OTS) - Az XiM23 koncepciójával a vezető globális autóipari beszállítóként ismert Yanfeng a jövő luxusának képét vetíti előre. Az XiM23-at a vállalat nemrégiben nyilvánosságra hozott Luxury Research Study tanulmánya inspirálta. Beltéri élménymódok segítségével mutatja be a vállalat által nyújtott széles körű integrációs lehetőségeket, ahol a digitális technológiák és innovációk a belső tér funkcióit felhasználóközpontú luxusélménnyé alakítják át.

    "Amikor arról beszélünk, hogyan fog fejlődni a luxus, az ügyfeleinkkel folytatott megbeszélések során kétféle gondolat szokott felmerülni" - mondta Tim Shih, Vice President of Design and User Experience for Yanfeng Technology (YFT). "Az első a digitális technológiára összpontosít, amely a felhasználói élményt irányítja, a második pedig a luxus olyan hagyományos megnyilvánulásaira támaszkodik, mint a prémium minőségű anyagok és felületek. Amit a kutatásunk feltárt - és amit az XiM23 tervezése során körüljártunk -, az az, hogy a luxusmegoldás nem az egyiket vagy a másikat jelenti, hanem inkább a kettőt kombinálja dinamikusan, így a holisztikus és kivételes mértékben személyre szabott belső terek élményét nyújtja."

A Nyugalom (Calm) és Élmény (Rich) üzemmódok jelentik a kulcsot a felhasználóknak nyújtott luxusélményhez

Az egyedi élménymódokon keresztül az XiM23 megmutatja, hogyan lehet technológiai integrációkkal tovább növelni a hagyományos luxusfunkciókat, amelyek így végtelenül rugalmas és intelligensen összehangolt módon tudják kezelni a luxus öt aspektusát (egyszerűség, szolgáltatás, személyre szabás, vezérlés és kényelem), és ezáltal megfelelni a felhasználók igényeinek, szükségleteinek és preferenciáinak.

Az XiM23 egy mobilalkalmazáshoz csatlakozva felismeri az utasokat, és a beállításokat a vezető által megadott preferenciákhoz igazítja. A járműhöz való közelítéskor az XiM23 egyoszlopos első ülései elfordulnak, a hátsó ülések pedig a könnyű beszállás érdekében előrecsúsznak, így fogadva az utasokat. Ez a Nyugalom mód (Calm Mode) nevű kezdeti élmény vizuálisan egyszerű és elegáns. A belső térben nincsenek képernyők, a járműbelső világítása lágy és szellős.

Amint az XiM23 felismeri, hogy a vezető elhelyezkedett, az első ülések visszaállnak előre néző helyzetükbe, és bekapcsolódik a rejtett világítással és kezelőszervekkel ellátott kormánykerék megvilágítása. Ezzel párhuzamosan a műszerfalból egy vékony, ívelt, oszloptól oszlopig érő 8K kijelző, valamint a padlókonzolból két vékony érintőképernyő emelkedik ki.

Amikor a felhasználók a békés Nyugalom (Calm) üzemmódból az Élmény (Rich) üzemmód interaktívabb élményére szeretnének váltani, ezt egy "figitális" innovációt jelentő multi-vezérlőn keresztül tehetik meg, amely a fizikai tárcsát gesztusvezérlőkkel és intelligens interaktív felületekkel kombinálja. Kezünket néhány másodpercre a multi-vezérlő fölé helyezve aktiválódik az Élmény (Rich) üzemmód, és drámaian megváltozik a belső tér. Az autóbelső világításának árnyalatai megváltoznak és világosabbá válnak, a műszerfal kijelzője pedig 50 mm-ről 100 mm-re emelkedik, további funkciókat és választási lehetőségeket tárva az utasok elé. A középkonzol két kijelzője teljesen kiemelkedik, így minden utas számára elérhetőek lesznek a szolgáltatást, a személyre szabást és a kényelmet szolgáló további lehetőségek.

Az autonóm vezetés még inkább magával ragadó, gazdagabb élményeket kínál

A jármű alapértelmezés szerint mind a Nyugalom, mind az Élmény üzemmódban manuális vezetésre vált, olyan második szintű vezetéstámogató funkciókkal, mint a holttérfigyelés, a kéz nélküli vezetés felismerése és az előremenő ütközésre való figyelmeztetés, amelyeket a belső világítás is kiegészít. Amikor a felhasználók készen állnak a négyes szintű autonóm élményre, egyszerűen a kormánykerék világító "Autodrive" gombjára kell kattintaniuk.

"A negyedik szintű autonómiának az XiM23 koncepcióba való beépítése lehetővé tette a csapat számára, hogy körüljárják azokat az autóbelsőben átélhető élményeket, amelyeket nem korlátoznak a kézi vezetés biztonsági követelményei" - mondta Shih. "A Yanfeng számára a lehetőségek ezen kibővített köre a jövőbe való bepillantást jelentett, hiszen ezen keresztül bemutathatja, hogy az autonóm technológia fejlődésével hogyan fejlődhetnek a mobilitási élmények."

Ahogy a XiM23 teljesen önállóvá válik, a multiszenzoros élmények teljesen magukkal ragadják az utasokat. A megvilágítást a felső világítás és a kivetítések emelik magasabb szintre, ezen kívül mind a négy ülés hátra dönthető. Hátul az utasok a mély, zéró-gravitációs, a Yanfeng Hover Seat masszázs-technológiáját felvonultató ülések kényelmét élvezhetik. A színházi hangulatban minden tekintet az utastér elejére irányul, ahol az oszloptól oszlopig érő kijelző teljesen, 200 mm-re kiemelkedik, hogy a felhasználók élvezhessék az utazásukhoz illő zenét, filmeket vagy más tartalmakat.

Az XiM23 koncepcióautó 2023 nyaráig lesz látható a vállalat európai központjában, a németországi Neussban. További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: https://www.yanfeng.com/en/xim23.

Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com)

További információkért lépjen kapcsolatba velünk:

Yanfeng International
Jagenbergstraße 1
41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yanfeng.com
(folyt.)



2022. november 30., szerda 14:05

A Yanfeng bemutatja Európában az XiM23 luxuskategóriájú digitális koncepcióautót (2. rész)
    NEUSS, Németország, 2022. november 30., szerda (APA/OTS) -

    
A Yanfeng

A Yanfeng a világ egyik vezető autóipari beszállítója, amely az autóbelső, a külső, az ülés, a pilótafülke elektronika és a passzív biztonság területeire összpontosít. A Yanfeng világszerte több mint 240 telephellyel és mintegy 67 000 alkalmazottal rendelkezik. A 4200 szakértőből álló műszaki csapat 10 K+F központban és más regionális irodákban dolgozik, és teljes körű szakértelemmel rendelkezik, beleértve a mérnöki, szoftverfejlesztési, tervezési készségeket és a felhasználói élményt, valamint a tesztek validálását. A Yanfeng az intelligens utastérre és a könnyűszerkezetes technológiára összpontosítva segíti az autógyártókat a jövő mobil tereinek kidolgozásában, és piacvezető utastéri megoldásokat kínál.
További információkért látogasson el a www.yanfeng.com oldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.