OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. február 7. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. november 22., kedd 10:50

Még mindig a Facebook a legkedveltebb KKV-marketingeszköz
    Budapest, 2022. november 22., kedd (OTS) - Ez derül ki a Magyar Marketing Fesztivál szervezői által készített, legfrissebb, KKV Marketing Felmérés 2022 c. kutatásából, amelynek keretén belül 1300 kis- és középvállalkozás döntéshozót kérdeztek.

    A nem reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek 49%-a növelte a forgalmát a 2022-es évben. A válaszadók 44%-a nyilatkozott úgy, hogy még mindig a cégvezető foglalkozik a marketinggel. "Ez egyébként pozitív trendfordulás, mert korábban túlnyomó részt a cégvezetők foglalkoztak ezzel is." - mondja Miklovicz Norbert, a kutatás vezetője.

A kutatásból kiderül, hogy 2022-ben a vállalkozások marketingjének három fő iránya volt: Új termék fejlesztése, új marketing eszközök és új piacok felkutatása.
Bár az ajánlások és értékelések gyűjtésének fontossága erősödött a korábbi évekhez viszonyítva, a TOP5 KKV marketing eszköz 2022-ben:

     -    Facebook oldal
     -    Facebook hirdetés
     -    Google Ads
     -    Weboldal
     -    SEO

A teljes kutatás: http://mpss.hu/uedy

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.