OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. november 8., kedd 13:01

A MilBo Beton Kft modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodásának fejlesztése
    Mátészalka, 2022. november 8., kedd (OTS) - A MilBo Beton Kft sikerrel pályázott a "GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01128" azonosító számú projektjével a "mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása" tárgyú felhívásra; melynek célja a hazai kkv-k versenyképességének javítása azáltal, hogy a vállalkozásokat segíti a gazdaságban végbemenő folyamatokhoz való alkalmazkodásban, a szükséges felzárkózásban, és a megnyíló új lehetőségek kihasználásában.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221108_001.jpg

A 21.351.911 forint feltételesen vissza nem térítendő Európai
Uniós támogatású projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretén belül valósul
meg. Támogatási intenzitás: 70%

A projekt megvalósításának kezdete 2021.11.30.

A fizikai befejezésének tervezett napja 2022.12.31.

A Kft bejegyzett székhelye 4700 Mátészalka, Széchenyi u 184 sz. alatt található. A projekt megvalósítási helyszíne Mátészalka, Széchenyi u. 184. sz. alatti cím. A cégünk fő tevékenysége TEÁOR 2361 építési betontermék gyártása. Legfőképpen különféle betonelemek gyártására specializálódtunk: kerítés oszlop, támfal elem, zsaluzóelemek és különféle térkövek gyártása a fő profil. Az árbevételünk egésze ebből a tevékenységekből származik.

Vállalkozásunk célja modern technológia beszerzése és korszerű infrastrukturális feltételek kialakítása, ennek révén javul az erőforrás-hatékonyságunk és az előállított szolgáltatások minősége.

Az alábbi tevékenységek valósulnak meg a projektben:
     -    Eszközbeszerzés: 1 db Hangcha cpcd25 targonca , anyagmozgatási és logisztikai feladatok ellátása céljából. 1 db Metalika SVP-633 betonelem gyártó gép: Az új géppel magasabb minőségű és méretpontosabb termékek állíthatók elő. A betontermékek fajlagos előállítási költsége csökken és kevesebb selejt termék keletkezik.
     -    Az épület üzemeltetési költségeinek minimalizása céljából 5,32 kwp teljesítményű napelemes rendszer kerül kiépítésre.
     -    A cég munkavállalói kompetenciáinak növelése céljából IKT képzésvalósul meg.

A projekt megvalósulásával versenyképesebb, fenntarthatóbb, jövedelmezőbb, hatékonyabb működésű, nagyobb árbevételű munkahelymegtartó vállalkozás lesz a MilBo Beton Kft.  

További információ kérhető:
Ignéczi Attila ügyvezető
granitkert@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.