OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. július 28., csütörtök 14:00

A Magna Cum Laude énekelteti meg a közönséget a Margitszigeten
    Budapest, 2022. július 28., csütörtök (OTS) - A Margitszigeti Szabadtéri Színpadot július 30-án a Magna Cum Laude színezi újra - a zenekar nagy nyári margitszigeti koncertjének ismert vendége Karácsony János James lesz, így az együttes a kedvenc LGT dalokkal is megörvendezteti a közönséget. A legnépszerűbb slágerek mellett - mint a Pálinka dal, a Színezd újra, a Vidéki sanzon vagy a Köszönet - új dalok és zenei csemegék is felcsendülnek majd.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220728_005.jpg

Koncert: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/magna-cum-laude-3/

Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, a Vidéki sanzon, Köszönet - hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül. A koncerten a legnagyobb slágerek mellett unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így bőven tartogat meglepetéseket az este.

"Egy évben egyetlen koncertet szoktunk adni Budapesten, amire mindig nagyon készülünk. Ez idén, a Margitszigeten lesz, ahol nagyon szeretünk játszani. A dalok kiválasztása egy estére mindig nagyon nehéz, a közönségnek is szeretnénk kedvezni, de a saját kedvenceinkről sem akarunk lemondani. Nagyon régi álmunk válik valóra azzal, hogy most Karácsony James János barátunk lesz a sztárvendég. Korábban dolgoztunk együtt a Pillangó címünk dalunkban, amit természetesen el fogunk játszani, de ezen felül az LGT-től is elhangzanak majd a kedvenceink." - mondta el Mező Misi.

Jegyek: https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/magna-cum-laude-131340/786186?utm_source=margit&utm_med

A Magna Cum Laude zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. Az együttes rengeteg küzdelem, tagcsere, nagylemez, számos klip és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció gyulai próbaterméből, hogy a nagyszínpadok kiemelt attrakciója legyen. Lesták Marci billentyűssel és Török Máté dobossal kiegészülve a zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda.

A Magna Cum Laude korábban is nagy sikerrel lépett fel a Margitszigeten, ezen alkalmak egyike, kedvhozónak: https://www.youtube.com/watch?v=Rwun3iXdCjw

Aki nem szeretne lemaradni a nyár fővárosi Magna Cum Laude koncertjéről, annak most szombaton, július 30-án irány a Margitsziget!

www.margitszigetiszinhaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.