OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 1., szerda 14:40

A Tech Data körülbelül 750 millió USA dollár befektetését tervezi a digitális átalakulás felgyorsítása érdekében (1. rész)
    Clearwater, Florida állam, USA, 2020. július 1., szerda (Business Wire/OTS) - Most, hogy a Tech Data Apollo által kezelt alapok általi felvásárlása lezárult, a tervek szerint a befektetések az elkövetkezendő öt év során kerülnek megvalósításra - Most, hogy a vállalat Apollo Global Management által kezelt alapok általi akvizíciója lezárult, a Tech Data (vagy a továbbiakban a "Vállalat") bejelentette, hogy tervei szerint az elkövetkezendő öt év során megközelítőleg 750 millió USA dollárt fektet be a digitális átalakulás elősegítését célzó kezdeményezésekbe. A befektetések hozzájárulnak a Tech Data stratégiai céljának megvalósításához, mely arra irányul, hogy felgyorsítsa a technológiai ökoszisztéma vállalatai számára jobb ügyfélélményeket és nagyobb agilitást lehetővé tévő eredményeket biztosító innovációs folyamatokat.

    "A Tech Data Apollo által kezelt alapok általi felvásárlása jelentős mérföldkő a vállalat történetében, és az, hogy támogatják több évre vonatkozó forrásbiztosítási kötelezettségvállalásainkat, bizonyítja, hogy mindannyian a hosszú távú értékteremtést tekintjük célunknak" - fejtette ki Rich Hume, a Tech Data vezérigazgatója. "Vállalatunk eredeti stratégiájának megfelelően folytatja tevékenységét azzal a céllal, hogy olyan szervezetté alakuljunk át, amely ágazatunkban a működési kiválóság és a vállalati kultúra terén új szabványokat teremt. Úgy gondoljuk, hogy az Apollo rendkívül értékes segítséget fog biztosítani számunkra abban, hogy támogathassuk az értékesítési csatornánkba tartozó partnereinket olyan technológiai termékek és megoldások piaci bevezetésében, amelyekre a világnak nagy szüksége van a kapcsolódás, a növekedés és a fejlődés eléréséhez."

A Tech Data digitális transzformációt célzó kezdeményezései a kategóriájukban a legjobbnak számító automatizálási megoldások, platformok és analitikai eszközök biztosítását célozzák, amelyek nagyobb agilitást és az értékesítési csatornájába tartozó partnerei gyorsan fejlődő igényeire való hatékonyabb reagálást tesznek lehetővé a Vállalat számára. A program keretében kiépítésre kerül egy rendkívül gyorsan és könnyen skálázható digitális üzleti platform és egy felhőalapú digitális piactér, melyek célzott kialakításuknak köszönhetően támogatni fogják a Tech Data ambiciózus növekedési terveit és alkalmasak lesznek a feltörekvő technológiai piacok kiszolgálására és a fogyasztási modellek változásainak követésére.

"A Tech Data-t olyan szilárd alapnak tekintjük, amely érdemi növekedést és további diverzifikációt tesz lehetővé, ezért az Apolló elkötelezett az e célkitűzések elérését szolgáló befektetések támogatása iránt" - nyilatkozta Robert Kalsow-Ramos, az Apollo Private Equity üzletágának társtulajdonosa. "Ez a befektetés a következő öt évben segít annak biztosításában, hogy a Vállalat rendelkezzen annak a digitális transzformációt és innovációt célzó programnak az elindításához szükséges erőforrásokkal, amely révén újfajta módokon lesz képes kiszolgálni értékesítési csatornájába tartozó partnereit és támogatni alkalmazottjait."

Amit a Tech Data-ról tudni kell…

A Tech Data a technológia erejére támaszkodva igyekszik elősegíteni a kapcsolódást szerte a világon. A Vállalat különféle folyamatokat teljességében, végponttól végpontig lefedő termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat tartalmazó portfóliója, magas szintű szakmai tudása és a következő generációs technológiák terén birtokolt szakértelme értékesítési csatornájába tartozó partnerei számára lehetővé teszi olyan technológiai termékek és megoldások piaci bevezetését, amelyekre a világnak nagy szüksége van a kapcsolódás, a növekedés és a fejlődés eléréséhez. A Tech Data a Fortune magazin 500 legnagyobb vállalatot felsoroló listáján (Fortune 500®) a 90. helyen található, és már 11 éve minden évben szerepel a Fortune magazin által a világ legcsodáltabb vállalatairól készített listán (World's Most Admired Companies). További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.techdata.com) vagy kövessen minket a Twitteren, a LinkedInen, a Facebookon és az Instagramon. (folyt.)



2020. július 1., szerda 14:40

A Tech Data körülbelül 750 millió USA dollár befektetését tervezi a digitális átalakulás felgyorsítása érdekében (2. rész)
    Clearwater, Florida állam, USA, 2020. július 1., szerda (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény az értékpapírokról szóló vonatkozó szövetségi jogszabályok alapján előremutató állításoknak minősülő állításokat tartalmaz. Az előremutató állítások közé tartoznak, többek közt, a Tech Data teljesítményére vonatkozó állítások is. Az előremutató állítások tekintetében különféle kockázatok és bizonytalansági tényezők érvényesülhetnek, ideértve, de nem kizárólag az Apollo vagy a Tech Data hatókörén és befolyásán kívül eső gazdasági, piaci versenyt érintő és technológiai tényezőket, amelyek következtében a Vállalat tényleges eredményei jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban körvonalazott eredményektől. Ezért a sajtóközlemény olvasóit arra intjük, hogy ne tekintsék az előremutató állításokban körvonalazott eredményeket a tényleges eredmények prognózisaként. Az Apollo és a Tech Data kifejezetten elutasít mindennemű kötelezettséget vagy vállalást arra nézve, hogy bármely előremutató állítás tekintetében bármiféle nyilvános frissítést adjon ki az előremutató állítások alapjául szolgáló várakozások vagy események, illetve feltételek vagy körülmények bármiféle változása esetén.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200630005697/en/

Kapcsolat:

Bobby Eagle
Director, External Communications, Tech Data
+1 (727) 538.5864
bobby.eagle@techdata.com

Forrás: Tech Data


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.