OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 4., kedd 11:26

Jegyzésre kerül az OKEx-en az USDK, az OKLink és a Prime Trust által kibocsátott, ERC-20 alapú, USA dollárhoz kötött stabil kriptopénz
    Valletta, Málta, 2019. június 4., kedd (Business Wire/OTS) - A világ egyik vezető kriptovaluta tőzsdéje, az OKEx ma bejelentette, hogy jegyezni fogja az USA dollárhoz kötött stabil kriptovalutát, az USDK-t, amelyet a Prime Trust és az OKEx stratégiai partnere, az OKLink közösen bocsátott ki. Az új stablecoin az OKEx fogyasztók közti közvetlen (C2C) fiatvaluta-token kereskedésre szolgáló platformján kerül jegyzésre hat hagyományos (fiat) devizapárral: - CNY (kínai renminbi), VND (vietnámi dong), GBP (angol font), RUB (orosz rubel), EUR (euro) és TRY (török líra), valamint az azonnali (spot) kereskedési platformon is az alábbi 11 párral:

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005420/en/

     · BTC/USDK · ETC/USDK · TRX/USDK
     · LTC/USDK · BCH/USDK · BSV/USDK
     · ETH/USDK · EOS/USDK · USDT/USDK
     · OKB/USDK · XRP/USDK

Az USDK egy ERC-20 alapú stablecoin, amelyet egy blokklánc technológiai vállalat, az OKLink, és egy, az USA-ban bejegyzett vagyonkezelő vállalat, a Prime Trust közösen fejlesztett ki. Minden egyes USDK mögött a Prime Trust speciális számláján (Special Account) lévő 1 USD áll. Az USDK és az USD közti garantált, 1:1 átváltási árfolyamnak köszönhetően a kriptopénz monetáris értéke 100%-ban biztosított. Ugyanakkor egy könyvvizsgáló cég havi gyakorisággal jelentéseket fog készíteni az USDK-ról a nagyközönség számára való maximális átláthatóság biztosítása érdekében.

A tőzsdei jegyzés elérésének megünneplésére az OKEx és az OKLink közös, 2 napos kampányt indít, melynek keretében 1%-os átváltási kedvezményt kínálnak kizárólag az OKEx felhasználói számára. A promóciós időszakban a felhasználók kedvezményes,
1 : 1,01 átváltási árfolyamon válthatják át az USDT-t USDK-ra.

"Nagyon örülünk az USDK jegyzésének. Az új, stabil kriptovalutának köszönhetően ismét egy lépéssel közelebb jutottunk ahhoz, hogy létrejöjjön egy új, blokkláncalapú gazdaság, és a közvetítők kiiktatása révén a pénzügyi ágazatban is megvalósulhasson az inkluzivitás" - fejtette ki Andy Cheung, az OKEx operatív vezetője. "Tisztában vagyunk azzal, hogy egy harmadik fél által végzett könyvvizsgálat és ellenőrzés számos addicionális feladatot ró ránk. Egy újabb, ERC-20-alapú stablecoin elindításával azonban reményeink szerint olyan biztonságos és megbízható kereskedést tehetünk lehetővé, amelynek esetében garantált a magas szintű transzparencia és a rendszeres időközönként végzett könyvvizsgálói ellenőrzés, és nagy várakozással tekintünk az USDK-nak az OKEx ökoszisztémájának fokozottabb mértékben decentralizált alkalmazásaiba való jövőbeli bevonása elé."

További információk az USDK-ról - https://www.oklink.com/

VÉGE

Amit az OKExről tudni kell…

Az OKEx a világ egyik vezető digitáliseszköz-tőzsdéje, amelynek székhelye Máltán található. A tőzsde átfogó digitáliseszköz-kereskedési szolgáltatásokat nyújt, ideértve a tokenkereskedelmet, a határidős ügyleteket, a lejárat nélküli (örökös) csereügyleteket (perpetual swap) és az indexkövetést a globális tőzsdei kereskedők számára blokklánc technológia alkalmazásával. A tőzsde jelenleg több mint 400 tokennel és határidős devizapárral való kereskedést kínál, lehetővé téve a befektetőknek, hogy a számukra legoptimálisabb stratégiát alakítsák ki. A platform, amely több mint 200 országból és régióból több millió ügyfelet szolgál ki, biztonságos, megbízható és stabil kereskedési környezetet biztosít a digitáliseszköz-kereskedéshez.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005420/en/

Kapcsolat:
Jennifer Chow
Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi
Vivien.choi@okex.com

Forrás: OKEx

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.