OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 16., csütörtök 10:31

A The We Company ARK néven új ingatlanvásárlási és -kezelési platformot indít el (1. rész)
    New York, 2019. május 16., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az ARK működésének első időszakában körülbelül 2,9 milliárd USA dollár összegű saját tőkét fektet be - A platform biztosítja az eszközök összetételének optimalizálását és a vállalati bérbevevőkre, illetve az ún. "mágnesbérlőkre" vonatkozó stratégiák végrehajtása révén a portfóliójába tartozó ingatlanok innovatív kezelését - Az ARK által elindított új vállalkozás egyik alapítója és stratégiai tulajdonosa az Ivanhoé Cambridge

    A The We Company örömmel jelenti be ARK elnevezésű globális ingatlanvásárlási és -kezelési platformjának életre hívását.

A platform a The We Company ingatlanbefektetési stratégiája jegyében került létrehozásra

Az ARK a The We Company és a Rhône Csoport leányvállalataként működő, az ingatlanvásárlás és -kezelés terén széles körű tapasztalatokkal rendelkező WeWork Property Advisors által képviselt szilárd alapokra épül, és tevékenysége megkezdésekor összeolvad a WeWork Property Advisors-zal.

Az ARK fő tevékenysége ingatlanok vásárlása, fejlesztése és kezelése a világ olyan nagyvárosaiban, amelyek az elsődleges idegenforgalmi és kereskedelmi belépési pontnak számítanak az adott országokban, továbbá olyan gyors ütemben növekedő másodlagos piacokon, amelyeknek fejlődését elősegíti a WeWork bérbeadási tevékenysége. A WeWork az ARK birtokában lévő vagy az ARK által üzemeltetett ingatlanokban a "mágnesbérlő" stratégiát alkalmazza, és a cég szolgáltatott ingatlan (space-as-a-service) modelljét kínálja tagvállalatai (azaz bérlői) számára, ideértve az egyre bővülő vállalati ügyfélkört is, amely ma már több mint 40%-át adja globális szinten a vállalat bérlőinek.

Az ARK tevékenysége során nagy mértékben támaszkodik majd a The We Company részletesen kidolgozott ingatlankiválasztási folyamatára és saját fejlesztésű technológiai megoldásaira, valamint partnereivel és vállalkozói tagvállalataival ápolt kapcsolataira az ingatlanpiacon kínálkozó különféle lehetőségek széles körének kiaknázása érdekében. Az ARK a tervek szerint a megvásárolt eszközöket késedelem nélkül stabilizálja egy már jól bevált, előre összeállított üzleti terv kivitelezése révén, és a The We Company beszerzések, építés, bérbeadás és üzemeltetés terén birtokolt tapasztalataira és lehetőségeire támaszkodva a The We Company holisztikus megoldásait kínálja az ingatlantulajdonosok számára.

Rich Gomel, az ARK ügyvezető tulajdonostársa a következőket nyilatkozta: "Saját szemünkkel láttuk, milyen értéket képes biztosítani a WeWork ökoszisztémája a bérbeadók és az ingatlanforgalmazó partnerek számára. Az ARK a The We Company kiterjedt ingatlanpiaci tapasztalatai és hálózata kínálta előnyökre építve minden bizonnyal elősegíti a további növekedést. Az ARK azzal a céllal jött létre, hogy kiaknázza ezt a lehetőséget, és lehetővé tegye, hogy másfajta együttműködési opciókat kínálhassunk az ingatlanpiaci szereplők számára, és hozzájáruljunk a We Company növekedéséhez és térnyeréséhez."

Ivanhoé Cambridge - stratégiai tulajdonostárs

Az ARK örömmel jelenti be, hogy az Ivanhoé Cambridge, a Caisse de dépôt et placement du Québec egyik ingatlanforgalmazó leányvállalata és a világ egyik legnagyobb és legtekintélyesebb intézményi ingatlanbefektetője jelentős összegű tőkét és értékes támogatást biztosít a platform számára. Az Ivanhoé Cambridge a tervek szerint együttműködik az ARK-kal az ingatlanok vásárlása és kezelése terén szerte a világon, lehetővé téve a platform számára, hogy támaszkodjon az Ivanhoé Cambridge széles körű ingatlanpiaci tapasztalataira és mélyreható ismereteire.

Sylvain Fortier, az Ivanhoé Cambridge befektetésekért és innovációért felelős vezető tisztviselője elmondta: "A The We Company-hoz hasonlóan mi is hiszünk abban, hogy az ingatlanszektor hagyományos normáitól gyökeresen eltérő, diszruptív megoldások alkalmazásában hatalmas lehetőségek rejlenek. Osztozunk a The We Company jövőről alkotott elképzeléseiben, jómagunk is elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás iránt, és hasonlóak az ingatlanpiaci tevékenységre vonatkozó hosszú távú terveink is, így a cégeink közti együttműködés olyan magától értetődő lépés, amely hitünk szerint mindkét vállalatot jelentős mértékben át fogja formálni. A The We Company kreativitása és innovatív megoldásai, valamint technológiai és térkialakítási szakértelme kulcsfontosságú mind a lakó-, mind a kereskedelmiingatlan-bérbeadás terén manapság felmerülő új igények kielégítése szempontjából. Az ARK ingatlanakvizíció és eszközkezelés terén értékes ismeretekkel rendelkező szakemberekből álló, a The We Company-val szoros kapcsolatokat ápoló csapatával való közös munka pedig számos lehetőség kiaknázását teszi lehetővé. Úgy gondoljuk, a két vállalat tökéletesen kiegészíti egymást."

Vezetőség és tulajdonostársak

Az ARK tevékenysége kezdeti időszakában, a WeWork Property Advisors-zal való összeolvadását követően 2,9 milliárd USD dollár összegű saját tőkét fektet be. Az ARK többségi tulajdonosa a The We Company lesz.

A platform elnöki posztját a Rhône Csoport ügyvezető igazgatója és a The We Company igazgatóságának tagja, Steven Langman tölti be, aki egyben az ARK ügyvezetőségének elnöke is lesz, valamint részt vesz az ARK befektetési bizottságainak munkájában is.

Langman úr és Gomel úr mellett a korábban a New York Reit-nél és a Vornado Realty Trustnál tevékenykedő Wendy Silverstein lesz az ARK vezető befektetési tisztviselője. Az ARK vezetőségét egy tapasztalt ingatlanpiaci szakemberekből álló, az ingatlanfelvásárlás, -fejlesztés és -üzemeltetés terén kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező csapat fogja támogatni.(folyt.)



2019. május 16., csütörtök 10:32

A The We Company ARK néven új ingatlanvásárlási és -kezelési platformot indít el (2. rész)
    New York, 2019. május 16., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a The We Company-ról tudni kell…

Az Adam és Rebekah Neumann, valamint Miguel McKelvey által 2010-ben alapított The We Company három külön üzletágból (WeWork, WeLive és WeGrow) tevődik össze, amelyeknek feladata a We Company emberiség tudatosságának növelésére irányuló küldetésének teljesítése. A WeWork küldetése egy olyan világ kialakítása, ahol az emberek nem csak a megélhetésért dolgoznak, hanem a munkájukon keresztül alakítják az életüket; a WeLive egy olyan világ megvalósításán munkálkodik, ahol senki nem érzi magára hagyatottnak magát; a WeGrow küldetése pedig az, hogy hozzásegítsen minden egyes embert a benne rejlő végtelen lehetőségek kihasználásához. A The We Company 2019-ben kezdte meg működését 425 helyszínen, 100 városban, 27 országban, és több mint 400000 tagot számláló ügyfélkörében a Fortune magazin 500 legnagyobb céget felsoroló globális listáján szereplő nagyvállalatok 30%-a megtalálható. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.we.co

Amit az ARK-ról tudni kell…

Az ARK, amelynek székhelye New York City-ben található, a The We Company globális ingatlanvásárlási és -kezelési platformként működő új leányvállalata. Az ARK fő tevékenysége ingatlanok vásárlása, fejlesztése és kezelése a világ olyan nagyvárosaiban, amelyek az elsődleges idegenforgalmi és kereskedelmi belépési pontnak számítanak az adott országokban, továbbá gyors ütemben növekedő másodlagos piacokon. Az ARK együttműködik a The We Company-val a The We Company meglévő, új és fejlesztés alatt álló termékeinek és támogató közösségek és ingatlanok működtetésére szolgáló módszereinek az ARK tulajdonában lévő ingatlanokban való felhasználásában és alkalmazásában, és a The We Company üzleti partnerekkel és vállalati ügyfélkörével ápolt kapcsolataira támaszkodva élettel teli, teljeskörűen megtervezett és működtetett ökoszisztémákat hoz létre.

Megjegyzések:

Ebben a sajtóközleményben szerepelhetnek olyan előremutató állítások, amelyekre az olvasóknak nem ajánlott kizárólagosan támaszkodniuk, és amelyek módosulhatnak. A jelen sajtóközleményben foglalt semmiféle állítás sem tekintendő ígéretnek vagy garanciának semmiféle vállalat, szervezet, termék múltbeli vagy jövőbeli teljesítményére vagy az azokkal kapcsolatos egyéb elérni kívánt eredményekre nézve. Előfordulhat, hogy a tényleges események és feltételek jelentős mértékben eltérnek a jelen sajtóközleményben foglaltaktól.

Az ebben a sajtóközleményben leírt tevékenységek számos kockázat tárgyát képviselik, és nem garantálható, hogy a The We Company vagy az ARK, illetve azok bármely leányvállalatának célkitűzései teljesülni fognak. Az ebben a sajtóközleményben leírt elérendő célkitűzések mindegyike feltételezéseken, valamint a sajtóközlemény kiadásának időpontjában érvényes véleményeken és információkon alapul, kizárólag tájékoztatás céljából kerül közlésre, és nem tekintendő előrejelzésnek vagy a jövőbeli eseményekre vonatkozó prognózisnak, mivel az ilyen események jelentős gazdasági, piaci és egyéb bizonytalansági tényezők tárgyát képezik. Az ARK által kezelt saját tőke egyes esetekben más, harmadik félnek számító intézményi kezelőkkel együttműködve kerül kezelésre, és az adott tőkére vonatkozó különféle végleges megállapodásokban foglalt feltételek vonatkoznak rá. A jelen sajtóközleményben foglaltak egyetlen jogrendszerben sem tekintendők értékpapírok eladására vagy vételére vonatkozó ajánlatnak, sem pedig befektetési tanácsadási vagy befektetéskezelési szolgáltatások nyújtására vonatkozó ajánlatnak.

A The We Company, az ARK, illetve leányvállalataik nem vállalnak a jelen sajtóközleményben szereplő információk pontosságára vagy teljességére vonatkozóan semmiféle kifejezett vagy vélelmezett garanciát. Ez a sajtóközlemény egyetlen jogrendszerben sem tekintendő értékpapírok eladására vagy vételére vonatkozó ajánlatnak. A jelen sajtóközlemény olvasóit arra bátorítjuk, hogy lépjenek érintkezésbe a The We Company és az ARK képviselőivel a jelen sajtóközleményben szereplő állítások alapját képező eljárások és módszerek (ideértve a feltételezéseket is) megvitatása céljából, valamint tájékozódjanak saját maguk és végezzék el a jelen sajtóközleményben szereplő információk önálló értékelését, illetve kérjék ki független felek tanácsát azok érvényességét és a saját körülményeik ismeretében az információk következményeit illetően.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190515005296/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Dominic McMullan / Arif Shah
press@wework.com

Forrás: The We Company

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.