OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 6., szerda 10:14

A Project Management Institute Sunil Prashara-t nevezte ki a szervezet új elnök-vezérigazgatójává (1. rész)
    Philadelphia, 2019. március 6., szerda (Business Wire/OTS) - A Project Management Institute (PMI) ma bejelentette, hogy igazgatótanácsa azonnali hatállyal Sunil Prashara-t nevezte ki a szervezet új elnök-vezérigazgatójává. Új pozíciójában Prashara úr vezető képviselője lesz a PMI globális szervezetének, amely a világ szinte minden országában több mint hárommillió szakember számára nyújt szolgáltatásokat és támogatást. Az igazgatótanáccsal együttműködve az új elnök-vezérigazgató felügyeli majd a PMI új stratégiai tervének végrehajtását és irányítja a szervezetet azoknak a jövőbeli tevékenységeknek a végzése során, melyekkel a világ minden táján a projektmenedzsment szakma képviselőinek millióit segíti szakmai előmenetelükben és ötleteik megvalósításában.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005698/en/

"A projektmenedzsment ágazat globális fejlődésének támogatásával töltött 50 sikeres év hagyományaira építve a PMI egy izgalmas, új irányvonalat határozott meg a következő több mint 50 évre" - mondta el Randall T. (Randy) Black, P. Eng.*, PMP**, a PMI igazgatótanácsának elnöke. "Sunil globális vezetői képességei, a szervezetek digitális átalakítása terén birtokolt szakértelme és a PMI által végzett tevékenység iránt érzett szenvedélyes elkötelezettsége alapján tökéletes jelölt volt szervezetünk vezérigazgatói posztjára. Vezetői kinevezése egy olyan újabb fejezet kezdetét is jelenti, amelyet nagyobb átláthatóság és elmélyültebb együttműködés fog jellemezni annak érdekében, hogy minél sikeresebben mozgósíthassuk tagjainkat, önkéntes támogatóinkat és a velünk kapcsolatban álló érdekcsoportokat a PMI munkájának támogatására, és minél hatékonyabban hirdethessük és bizonyíthassuk a projektmenedzsment értékeit és hatásait szerte a világon."

Sunil több mint három évtizedre visszanyúló, értékes, globális vezetői tapasztalat birtokában csatlakozik a PMI-hez. Eddigi munkája során számtalanszor bizonyította hozzáértését a hatékony stratégiák kialakítása, teljes körű szervezetátalakítási programok végrehajtása és nemzetközi szervezetek növekedési és profittermelési céljainak megvalósítása terén.

"A technológia villámsebességgel alakítja át az üzleti vállalkozások tevékenységét az egész világon. Nagy várakozással tekintek a PMI csapatával való közös munka elé, melynek során megvalósítunk egy, a PMI stratégiai irányvonalának kikristályosítását szolgáló új, merész, több évre kiterjedő kezdeményezést, továbbfejlesztjük és kibővítjük a szervezet technológiai eszköztárát annak érdekében, hogy az megfeleljen a munkahelyi követelmények terén érvényesülő trendek nyomán felmerülő új igényeknek, és igyekszünk az eddiginél is nagyobb értéket képviselő szolgáltatásokat és támogatást biztosítani tagjainknak, önkénteseinknek, alszervezeteinknek és a projektmenedzsment ágazatban dolgozó szakembereknek" - nyilatkozta Sunil. "Nagy és bonyolult felépítésű nemzetközi vállalatok globális üzleti vezetőjeként közvetlen tapasztalatokat szereztem arról, hogy milyen hihetetlenül hasznos eszközöket biztosít a professzionális projektmenedzsment mind az egyének, mind a szervezetek számára terveik sikeres megvalósításához."

Mielőtt belépett a PMI-hez, Sunil az Egyesült Királyságban vezérigazgatóként irányította a digitális startup vállalkozások értékesítési hatékonyságának növelésével foglalkozó i1too Ltd tevékenységét, amelyet 2016-ban saját maga alapított és nemzetközi szinten is sikeres vállalkozássá fejlesztett. Azt megelőzően az Expereo International vezérigazgatói posztját töltötte be, korábban pedig számos ügyvezetői pozíciót az informatikai és kommunikációs, valamint a távközlési szektorban. A világ különféle tájain, különféle kultúrákban és különféle munkakörökben széles körű tapasztalatokat szerzett az értékesítési és operatív tevékenységek irányításában és szervezetek digitális átalakításában olyan cégeknél, mint például a Vodafone, a Nokia, az Accenture és a Perot Systems (NTT). Üzleti vezetőként megtanulta, hogy milyen előnyöket biztosít a hatékony projektmenedzsment, és megfelelő rálátással rendelkezik a szakmára ahhoz, hogy támogathassa a PMI-t a szervezet globális hatókörének kiterjesztésében.

* Professional Engineer (hivatásos mérnök)
** Project Management Professional (projektmenedzsment szakértő)
(folyt.)



2019. március 6., szerda 10:14

A Project Management Institute Sunil Prashara-t nevezte ki a szervezet új elnök-vezérigazgatójává (2. rész)
    Philadelphia, 2019. március 6., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Project Management Institute-ról (PMI) tudni kell…

A Project Management Institute (PMI) a projekt-, program- és portfóliómenedzsmentet hivatásuknak tekintő szakemberek vezető nemzetközi szakmai szövetsége. Az 1969-ben alapított PMI a szakma több mint hárommillió képviselőjét támogatja a világ szinte minden országában értékes globális érdekképviseleti szolgáltatások nyújtása, együttműködési projektek szervezése, szakmai képzés és kutatás révén. Intézetünk segíti a szakmai előmenetelt, támogatja a szervezetek sikeres fejlesztését és világszerte elismert szabványok, tanúsítványok kiadásával, szakmai erőforrások és eszközök rendelkezésre bocsátásával, tudományos kutatások végzésével, publikációk megjelentetésével, szakmai továbbképzési tanfolyamok szervezésével és hálózatépítési lehetőségek biztosításával igyekszik hozzájárulni a szakma fejlődéséhez. A PMI család tagja, a ProjectManagement.com olyan globális online közösségeket hoz létre, amelyek révén még több erőforrás, még jobb eszközök, még nagyobb hálózatok és bővebb lehetőségek állnak rendelkezésre a szakma képviselői számára.

Látogasson el hozzánk a www.PMI.org,www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute internetes címen és kövessen minket a Twitteren: @PMInstitute!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő interntes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005698/en/

Kapcsolat:
Karen Flanagan
+1 610-356-4600 x1092
Karen.flanagan@pmi.org

Forrás: Project Management Institute (PMI)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.