OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. június 7., csütörtök 15:16

II. Albert monacói herceg a palotájában látta vendégül a Teqball alapítóit!
    Budapest, 2018. június 7., csütörtök (OTS) - A magyar feltalálók a herceggel és William Galassal Teqballoztak Monacóban!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180607_001.jpg

Óriási sportdiplomáciai sikert ért el a magyar sportág illetve sporteszköz a Teqball, miután II. Albert monacói herceg a palotájába látta vendégül a Teqball csapatát! Az aktívan sportoló és sportszeretetéről egyébként is híres Albert herceg kipróbálta a hajlított asztalon játszható összes játékot az alapítókkal.
Az "asztali lábteniszben" a herceg partnere a francia válogatottból és a Chelsea-ből ismert William Gallas, a Teqball sportnagykövete volt.  Huszár Viktor társalapító valamint Borsányi Gábor a Nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ elnöke, társalapító Monacóból hazatérve elmondták: megtisztelő volt a hercegtől érkezett felkérés, amelyre természetesen azonnal igent mondtak. II. Albert önfeledt játéka jól mutatja, hogy a sportinnováció címektől, rangoktól független, nemzeteken átívelő játék, amelyet egy dolog éltet csak, az pedig a sport határtalan szeretete. A társalapítók szerint kiemelten fontos a mai felgyorsult, rohanó világban a sport általi értékteremtés, amelyről hosszasan elbeszélgettek vendéglátójukkal. A két innovátor elmondta még, hogy II. Albert hercegnek Teqball asztalokat valamint hazai borkülönlegességeket vittek ajándékba.

A Teqballról:

A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára edzőeszközként szolgál. A Teqball a Gattyán György üzletember cégbirodalmába tartozó Docler Holding - egy luxemburgi székhelyű, valamint Budapesten, és Los Angelesben is irodákkal rendelkező, informatikára és médiára szakosodott vállalkozás - része. A Teqball támogatói között számos világsztár megtalálható. A három alapító, Borsányi Gábor, Huszár Viktor, illetve Gattyán György.

A csatolt képen balról jobbra:
Huszár Viktor, II. Albert herceg, Borsányi Gábor

Bővebb információ:  
https://www.teqball.com/hu
https://www.facebook.com/TeqballHungary/

Sajtókapcsolat:
Nemes Tamás
Kommunikációs és CSR vezető, Docler csoport
Tel.: 06-30-573-9642
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.