OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 7., csütörtök 12:16

Különböző zenei műfajok tehetségei egy produkcióban a Virtuózok színpadán
    Budapest, 2018. június 7., csütörtök (OTS) - A három finalista mellett különleges produkciókat is láthatnak a nézők péntek este 19.30-tól a Duna Televízió és az M5 műsorán a Virtuózok Fináléjában.

    Pénteken 19.30-tól várja a klasszikus zenét kedvelő tévénézőket a Virtuózok Fináléja élőben a Duna Televízión és az M5 csatornán. A korcsoportok győztesei mérettetnek meg, fellép Balázs-Piri Soma (zongora), Beke Márk (harsona) és Ninh Duc Hoang Long (magánének). Bár az este főszereplője természetesen a három tehetség, emellett sztárfellépők exkluzív előadását is élvezhetik az érdeklődők a klasszikus zenei tehetségkutató műsorban.

Elsőként egy különleges cimbalom kettőst, Balogh Kálmán és Lukács Miklós duóját láthatják a nézők.

Az este folyamán egy nagyon különleges produkcióban áll majd közösen színpadra A Dal 2018 győztese, az AWS zenekar, a 2017-es Virtuózok abszolút győztese, Kristóf Réka és a tavalyi Fölszállott a páva műsor egyik nyertese, a Pósfa zenekar. "Közel áll a szívemhez a komolyzene, főleg édesanyámnak és a nagymamámnak köszönhetően. Izgulunk a fellépés miatt, hisz klasszikus zenészekkel kiegészülve most először állunk majd színpadra. Nagyon tiszteljük azokat a művészeket, akik egy egész életet a hangszerüknek áldoznak" - árulta el Siklósi Örs, az AWS énekese.

A Finálé harmadik extra produkciójaként Robert Lloyd lép fel, az egyik legnagyobb angol basszus, aki 1969 óta áll a klasszikus zene pódiumán.

A Virtuózok abszolút győzteséről már kizárólag a közönség dönt: a műsor fináléjának végéig lehet szavazni az alapdíjas +36-20/30/70-4422-999-es számokon SMS-ben, illetve az ingyenes MédiaKlikk Plusz applikáció használatával.

A Virtuózok fődíjasa az Armel Operafesztivál szervezésében felléphet a világ egyik klasszikus zenei fellegvárában, a New York-i Carnegie Hallban, ahol az előző évadok nyertesei, Kökény Tamás és Kristóf Réka is óriási sikert aratva adott koncertet. A fellépési lehetőség mellé pénzdíjat is kap a műsor abszolút győztese, méghozzá egy éven át havi bruttó egymillió forintot. A június 8-i Fináléban ezen kívül több különdíjat is kiosztanak majd, és az is kiderül, ki lett a Közönségkedvenc.

A zsűri tagja Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes; Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténész, egyetemi tanár; Kesselyák Gergely Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja; Balázs János Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Érdemes Művész és Várdai István Liszt-díjas csellóművész.

A Virtuózok negyedik évadának műsorvezetője Morvai Noémi és Bősze Ádám.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.