OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. június 5., kedd 15:48

Sürgősségi műtéten esett át Alexander Rybak, lemondta budapesti fellépését
    Budapest, 2018. június 5., kedd (OTS) - A Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású, ingyenes nyitókoncertje így is megtartásra kerül június 9-én a Margitszigeti Nagyréten, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

    A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. közleményben adta ki, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitásának 80. évfordulójára szervezett Mezítláb a réten című, június 9-i ingyenes születésnapi koncert és nyitóesemény külföldi sztárvendége, Alexander Rybak a mai napon lemondta fellépését. A népszerű hegedűművész a hétvégén sürgősségi műtéten esett át, mely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni. Nagy sajnálatára a mostani eseményen nem tud közreműködni, de bízik abban, hogy felépülését követően minél előbb adhat Budapesten koncertet.

Alexander Rybak visszalépése a Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású nyitóeseményének megtartását NEM befolyásolja, az este folyamán a Magyar Állami Operaház Zenekara Héja Domonkos vezényletével a zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéit szólaltatja majd meg. Továbbra is várnak minden érdeklődőt a 19 órakor kezdődő koncertre a Margitszigeti Nagyréten, ahol nemcsak egy nyárindító örömkoncerttel, hanem meglepetésekkel is készülnek az ünnepi évadot megnyitó eseményre.

Alexander Rybaknak ez úton is mielőbbi felépülést kívánnak a szervezők, és remélik, hogy így is minél több vendéggel, a kultúrát kedvelő budapestiekkel együtt ünnepelhetik ezt a szép évfordulót!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.