OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 27., péntek 12:55

Autóverseny, futball, a Nagy Futam és röplabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. április 27., péntek (OTS) - Női röplabdamérkőzést, hazai NB I és NB II-es futballmeccseket, az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjét, Forma-1 és Forma-2-es autóversenyt, a WTCR Hungaroring futamát és a budapesti Nagy Futamot láthatják a hosszú hétvégén a nemzeti sportcsatorna nézői.

    Szombaton a Forma-2 Azeri Nagydíj első futamával 10 órától kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. A Forma-1 Azeri Nagydíj harmadik szabadedzését 11.55-től, az időmérő edzést 15 órától láthatják a nemzeti sportcsatorna nézői. Az OTP Bank Liga: Paksi FC - Videoton FC futballmérkőzést 17 órától, a Ferencvárosi TC - Swietelsky Haladás meccset 19.30-tól tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

Vasárnap a Forma-2 Azeri Nagydíj második futamát 11 órától közvetíti az M4 Sport. A Forma-1 Azeri Nagydíj futamát 14.10-től, a WTCR Hungaroring autóverseny harmadik futamát 16.55-től követhetik nyomon a nézők ugyanezen a csatornán. A Merkantil Bank Liga: MTK - Gyirmót futballmérkőzés pedig 19 órakor kezdődik a nemzeti sportcsatornán.

Május 1-jén, kedden a Nagy Futamot 10.15-től közvetíti élőben Budapest szívéből az M4 Sport. A nézők aktív F1-es pilótákat, Formula-1-es versenygépeket, rali- és túraautókat, versenymotorokat, illetve versenykamionokat láthatnak felvonulni. A női röplabda NB I Döntő: Linamar Békéscsaba - Fatum Nyíregyháza mérkőzést 17 órától közvetíti a sportcsatorna, az UEFA Bajnokok Ligája elődöntő: Real Madrid - Bayern München futballmeccset pedig 20.45-től követhetik a nézők.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára, valamint megtalálnak minket az M4 Sport hivatalos Instagram oldalán, az m4sportofficial-ön is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.