OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. március 22. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 27., péntek 10:25

Nagy Futam az M4 Sportcsatornán és a Petőfi Rádióban
    Budapest, 2018. április 27., péntek (OTS) - Május 1-jén, kedden versenygépek vonulnak fel Budapest szívében, amelyről élő közvetítést ad Magyarország legnézettebb sportcsatornája. A nézők beszélgetést láthatnak Max Verstappennel, Michelisz Norberttel és Chase Carey-vel, a Forma-1 Csoport jelenlegi elnökével is, a Petőfi Rádió műsorán pedig óránként élő bejelentkezést hallhatnak az események helyszínéről.

    A Nagy Futamot május 1-jén, kedden 10.15-től közvetíti élőben Budapest belvárosából az M4 Sport. A nézők aktív F1-es pilótákat, Formula-1-es versenygépeket, rali- és túraautókat, versenymotorokat, illetve versenykamionokat láthatnak felvonulni. Szujó Zoltán kommentátor az adás folyamán Max Verstappennel, Michelisz Norberttel és Chase Carey-vel, a Forma-1 Csoport jelenlegi elnökével is beszélget, de a közvetítésben részt vesz Wéber Gábor, Szeleczky Ádám, Bobák Róbert és Újvári Máté is.

A Nagy Futamot megelőzően április 30-án, hétfőn, a Paddock látogatásról a Petőfi Rádióban óránként hallhatnak bejelentkezést Bikfalvi Tamástól, a Talpra magyar műsorvezetőjétől. A Rádióban ezen a héten zajlik a Nagy Futam hete, a szerencsés hallgatók közül a legkitartóbbak beülhetnek egy Forma-1-es versenyautóba, illetve túraautóba, ketten pedig élményrepülésen vehetnek részt. A hétfői eseményekről, csakúgy, mint a keddi Nagy Futamról a Petőfi Rádió is folyamatosan beszámol.

A Nagy Futamon az autóversenyzők felvonulása és a minimotor bemutató 10.15-kor kezdődik. 10.30-tól Rene Rastot (Audi) és Timo Glockot (BMW) láthatják a nézők, majd Max Verstappen (Aston Martin Redbull Racing) következik. A Hungaroring autók 11 órától, Turán Frigyes és Herczig Norbert raliautói 11.07-től, az Autocross: Kis Ádám (Mitsubishi Colt) és Klenáncz József (Mitsubishi), illetve Rallycross: Spitzmüller Csaba (Skoda Fabia) és Mózer Attila - (Audi A1) vonulása 11.15-től látható. A program Kamion és terepralival folytatódik: Szalay Balázs (Opel Mokka), Darázs Zsolt (MAN kamion) és Kis Norbert (Mercedes kamion) 11.23-tól következik. 11.36-tól veterán autók vonulnak, 11.46-tól Roy Nissani és Baumgartner Zsolt (Formula Renault WSR 3.5), illetve Rónai Tamás és Stern Roland (Forma Renault 2000) látható. Bernhard Auinger, Walter Csaba és Kiss Pál Tamás (NASCAR) 11.54-től, Nagy Norbert és Szabó Zsolt Dávid (WTCR - Zengő Motorsport), illetve Michelisz Norbert (WTCR - M1RA) 12.02-től követhető az M4 Sport képernyőjén.

Max Verstappen 12.15-től, Rene Rast és Timo Glock pedig 12.30-tól tűnik fel újra. A Nagy Futam élő közvetítése Max Verstappen (RedBull Racing) újabb körével, majd Besenyei Péter belváros feletti repülésével ér véget.

A Nagy Futam kedden 10.15-től élőben az M4 Sport műsorán, bejelentkezés óránként a Petőfi Rádióban!

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.